سس را حاضر می کنیم. نودل ها را به وسیله یک کفگیر به ظرف منتقل می کنیم. ولی باید مراقبت باشید بقچه ها از هم باز نشود.
مواد لازم :
خامه : 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 100 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 100 گرم
پنیر پیتزا : 1 بسته
ژامبون گوشت یا مرغ : 5 ورق
نودل اسفناج : 4 بقچه یا قسمت
فلفل سیاه، آویشن و کره : به میزان لازم
طرز تهیه :
کف ظرف نشکن را کمی چرب می کنیم.
یک پیمانه از شیر را می ریزیم و نودل ها را داخل آن می گذاریم.
فلفل و آویشن را روی نودل ها می پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم.
در زمان پخت شیر تبخیر شده و نودل ها باقی می ماند.
تا نودل ها آماده شود سس را حاضر می کنیم.
سس را حاضر می کنیم. نودل ها را به وسیله یک کفگیر به ظرف منتقل می کنیم. ولی باید مراقبت باشید بقچه ها از هم باز نشود.
سس ها را روی نودل های می ریزیم و مابقی شیر را هم روی آن ریخته و سرو می کنیم.
طرز تهیه سس :
خامه و شیر را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. فلفل دلمه ای را خلال و اضافه می کنیم و می گذاریم جوش بخورد.
بعد از سه دقیقه پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم. سریع عمل کرده و هم می زنیم.
حرارت را خاموش و تکه های کالباس را افزوده و مخلوط می کنیم.
سس باید سریع سرو شود.