این کاپ کیک از دو مایه سیاه و کرمی درست شده و به دلیل اینکه مایه سیاه زیر قرار می گیرد این نام را بخود گرفته است. در صورتی که کیک ها را در پلاستیک قرار دهید می توانید تا 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک فنجانی ته سیاه آشنا می شوید.
مواد لازم برای کرم
پنير خامه اي
: 200 گرم
پودر شکر: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای 14 تا 16 عدد کاپ کیک
آرد سفید: یک . یک دوم پیمانه
پودر شکر: 1 پیمانه سرخالی
پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
آب: دو سوم پیمانه
روغن: یک سوم پیمانه
سرکه سفید: 1 قاشق مرباخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - برای درست کردن مایه کرم ابتدا پنیر خامه ای را با همزن یا دست کمی زده تا یکدست شود سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید تا مایه کرمی و صاف درست شود.
مرحله 2 - برای تهیه کیک آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک و پودر شکر را یا هم در کاسه بزرگی مخلوط کرده و وسط آنرا گود کنید.
مرحله 3 - روغن، آب، سرکه سفید و وانیل را وسط آرد ریخته و آرام با قاشق مخلوط نمایید تا مایه یکدستی درست شود.
مرحله 4 - از مایه سیاه در قالب های مافین یا کاپ کیک که قبلا کاغذ گذاشته اید، ریخته و یک قاشق از مایه کرمی را وسط آن بریزید.
مرحله 5- قالب ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار داده تا پخته شود، سپس اجازه دهید سرد شده و سرو نمایید.