زردآلو در درمان بیماریهای عصبی، بیخوابی و خستگی شدید مفید است
یک فوق تخصص تغذیه درباره خواص میوه زردآلو اظهار داشت: زردآلو یکی از منابع مهم غذایی جهت تامین نیاز مواد معدنی و ویتامینهاست. همچنین این میوه به دلیل وجود مقادیر متنابهی از فیبر در تنظیم گوارش مواد غذایی نقش دارد.
دکتر کیومرث دانشور تصریح کرد: زردآلو منبع غنی از بتاكاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A است و مواد غذایی حاوی بتاكاروتن که نوعی آنتی اکسیدان است باعث كاهش خطر بروز بیماریهای قلبی، سكته، آب مروارید و بعضی سرطانها و نیز پیشگیری از تخریب سلولها توسط رادیکالهای آزاد میشود.
وی افزود: زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است و از بروز یبوست و بیماریهای رودهای جلوگیری میکند. همچنین این میوه به علت دارا بودن ویتامینهای گروه B برای درمان بیماریهای عصبی و روحی، بیخوابی، خستگی شدید و فراموشی مفید است.
وی گفت: ویتامین C موجود در این میوه برای تقویت بدن و جلوگیری از خونریزی لثه موثر است و آهن آن نیز در خون سازی تاثیر شگرفی دارد.
دکتر دانشور در خاتمه تذکر داد: از زیاده روی در مصرف
زردآلو خودداری کنید، زیرا مصرف زیاد آن در هضم مواد غذایی ایجاد اختلال کرده و دچار اسهال می شوید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.