یک کارشناس تربیت بدنی گفت: برای جلوگیری از ضعف قوای جسمانی در ماه
رمضان باید از انجام حرکات سنگین ورزشی اجتناب کرد.
روزگارنو: رضا شیرزادی منطقه کرمانشاه، درباره انجام فعالیتهای ورزشی در ماه رمضان، اظهار كرد: اگر تمرینات ورزشی بعد از افطار، به صورت صحيح و اصولي و با مشورت کارشناسان و مربیان ورزش انجام شود، باعث آرامش ذهنی و كاهش استرس ورزشكاران ميشود و استقامت فكري و صبر آنان را تقويت ميكند.
وی گفت: فعالیت زیاد فرد روزه دار در ماه رمضان، به صرف انرژی بیشتر و افزایش تعریق طی ساعات روز منجر می شود که میتواند موجب عطش فراوان و افت فشارخون فرد شود.
شیرزادی با بیان اینکه ورزشهای تفریحی، ملایم و با نشاط (به ویژه تمرینات هوازی) موجب تسریع گردش خون میشوند، گفت: بدین ترتیب خون و در نتیجه اکسیژن بیشتری به مغز میرسد و شادابی و نشاط را در وزرشکاران روزه دار به دنبال دارد و ذهن را برای یادگیری و تمرین خلاق تر میکند.
وی افزود: این امر تنها منحصر به نوجوانان و جوانان نمیشود، بلکه در بزرگسالان نیز صادق است.
این کارشناس تربیت بدنی ادامه داد: بهترین ورزش در طول ماه رمضان، شنا و پیاده روی و ورزشهای هوازی پس از صرف افطار است، چرا که از گرفتگی عضلات پیشگیری میکند.
به گزارش ایسنا،شیرزادی گفت: ورزش در ماه رمضان، از تجمع چربی در بدن جلوگیری و عمل سوخت و ساز را تسهیل میکند. همچنین ورزش علاوه بر تاثیر مثبت بر تواناییهای جسمانی، سهم زیادی در افزایش قدرت یادگیری و تواناییهای ذهنی انسان دارد.
وی افزود: بهترین وقت شروع ورزش دو تا سه ساعت بعد از صرف افطار است. فاصله بین غذاخوردن و ورزش کردن باعث میشود تا بدن فرصت هضم غذا را پیدا کرده و خون به راحتی در عضلات ورزشکاران جریان يابد.
شیرزادی خاطرنشان كرد: به انواع ورزشهايي كه به طور مستمر و طولاني مدت (بيش از 2 دقيقه) طول ميكشند و ضربان قلب در هنگام تمرين كمتر از 70درصد حداكثر ضربان قلب است تمرينات هوازي و يا زير بيشينه گفته ميشود. پیاده روی، دو نرم، دو استقامت، شنا و دوچرخه سواری، استفاده از تردمیل، دستگاه استپ، الیپتیکال، و دوچرخه ثابت در باشگاه جزء تمرینات هوازی است.