پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • نور شب توتورو دیوراما ◄ نور شب توتورو دیوراما
      لامپ زیبای رزین اپوکسی دارای نمای دلگرم کننده ای از توتورو و دوستانش است که روی شاخه درخت نشسته اند و صحنه ای نمادین از فیلم را ثبت می کنند. Totoro Diorama Night Light توسط ResinLamp جادوی انیمیشن محبوب ژاپنی My Neighbor Totoro را به خانه شما می آورد. می توان از آن به عنوان نور شب، نورپردازی خلق و خو یا به سادگی به عنوان یک قطعه تزئینی استفاده کرد. فیگورهای مینیاتوری انیمیشن My Neighbor Totoro از پایین توسط چراغ های LED که در یک پایه چوبی ادغام شده اند، روشن می شوند.
  • صندلی اختاپوس ◄ صندلی اختاپوس
      صندلی خلاقانه الهام گرفته از اقیانوس که توسط هنرمند اسپانیایی ماکسیمو ریرا طراحی شده است . شاخک‌هایی که با چرم سیاه پوشیده شده‌اند در پشت این تخت دریایی شگفت‌انگیز قرار دارند. صندلی اختاپوس اولین قطعه از مجموعه صندلی حیوانات است .
  • مبل کرگدن ◄ مبل کرگدن
      مبل با الهام از حیوانات طراحی شده تا شبیه اسب آبی در اندازه واقعی باشد . مبل کرگدن دست ساز از قاب فولادی پوشیده شده از پلی اورتان چرم مانند که شبیه پوست اسب آبی بدون مو است.
  •  لانه پرنده غول پیکر ◄ لانه پرنده غول پیکر
      اینستالیشن هنری چشم نواز در تالین، استونی، برجی با لانه پرنده غول پیکر و سه تخم مرغ بزرگ است که در شب روشن می شوند تا درخششی مسحورکننده ایجاد کنند. در قلب منطقه بندر نوبلسنر تالین، دکل قدیمی دوباره به یک چیدمان هنری منحصر به فرد معروف به "لانه" تبدیل شد. نصب نور "آشیانه" توسط Velvet توسط توسعه دهنده املاک و مستغلات Merko سفارش داده شد تا زندگی جدیدی را به چشم انداز شهری بیافریند. لانه غول پیکر پرنده با تخم مرغ های درخشان با نشان دادن اینکه چگونه تخیل می تواند فضاهای روزمره را تغییر دهد، الهام بخش عابران، به ویژه کودکان است.
  • وزغ نگهبان ◄ وزغ نگهبان
      ربات شنا به شکل قورباغه در سراسر پرو موج می زند و با ایجاد اختلال در چرخه پرورش پشه ها با پشه ها مبارزه می کند. پشه هایی که بیماری هایی مانند دنگی را منتقل می کنند، تخم های خود را در آب ساکن می گذارند. وزغ نگهبان حرکتی را در آب راکد ایجاد می کند و از تخم گذاری موثر پشه ها جلوگیری می کند. قورباغه با ایجاد آشفتگی در سطح آب، زنده ماندن و تبدیل شدن به پشه بالغ را برای لارو پشه غیرقابل پذیرش می کند. وزغ نگهبان که توسط VML پرو و ​​Sapolio طراحی شده است، یک راه حل با انرژی خورشیدی است که با اپیدمی ویرانگر دنگی در پرو مبارزه می کند. در مناطقی که با کمبود آب و نرخ بالای انتقال مواجه هستند، این نگهبان مبتکر امید به آینده ای سالم را ارائه می دهد.
  • خانه درختی گنبدی ◄ خانه درختی گنبدی
      با خانه درختی گنبدی شکل، حیاط خلوت خود را به یک پناهگاه لوکس تبدیل کنید و ترکیبی بی نظیر از راحتی و ارتباط با طبیعت را ارائه دهید. Dome Tree House توسط DomeSpaces اوج کمپینگ در فضای باز است . نصب و لوازم جانبی آسان، با گزینه‌هایی مانند پنکه‌های خورشیدی و نورگیر، بهترین مکان برای استراحت در تمام طول سال برای بزرگسالان و کودکان است. خانه درختی گنبدی شکل که از فولاد گالوانیزه بادوام ساخته شده و با PVC شفاف تزئین شده است، خلوتگاهی دنج در میان طبیعت فراهم می کند. راه جدیدی برای لذت بردن از فضای باز را با خانه درختی گنبدی نوآورانه کاوش کنید.
  • پهپاد مینیاتوری ◄ پهپاد مینیاتوری
      پهپاد مینیاتوری ساخته شده برای پرواز ازدحام مستقل شبیه یک زنبور رباتیک است و از الگوهای پرواز طبیعی زنبورها الهام گرفته شده است. Festo BionicBee تنها 34 گرم وزن دارد و به لطف ساختار فوق العاده سبک و مانور استثنایی، از قابلیت های چشمگیری برخوردار است. مجهز به فناوری پیشرفته، هر پهپاد به طور مستقل در یک گروه حرکت می کند و مسیرهای از پیش تعیین شده را با دقتی بی نظیر دنبال می کند. از طریق کالیبراسیون هوشمند، زنبور Bionic عملکرد را بهینه می‌کند و هماهنگی یکپارچه را در میان گروه تضمین می‌کند. این نوآوری نشان دهنده اوج بیومیمیک و پیشرفت تکنولوژی در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین است.
  • گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا ◄ گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا
      اسباب‌بازی قابل تمدید چاپ سه بعدی که شبیه شخصیت ترسناک گیاه پیرانا از بازی‌های ویدیویی کلاسیک Super Mario Bros است. از Grabber قابل گسترش گیاه پیرانا برای برداشتن اقلام از مکان های صعب العبور، اعم از تنقلات، کلیدها یا سایر اشیاء کوچک استفاده کنید. نسخه چاپی سه بعدی که توسط Alice3DTreasures از مواد PLA سازگار با محیط زیست ساخته شده است، هم پایدار و هم برای محیط زیست بی خطر است. هر گیربکس تحت بازرسی های کیفی کامل قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای بالا را برآورده می کند و در مجموعه اسباب بازی های طرفداران ماریو قرار می گیرد.
  • صندلی چوبی به شکل زرافه ◄ صندلی چوبی به شکل زرافه
      صندلی چوبی به شکل زرافه دارای کشوی یکپارچه برای نگهداری کاغذ طراحی و مداد رنگی است. صندلی زرافه طراحی شده توسط لوئیس لیم برای بچه ها به عنوان میز نقاشی و بزرگسالان می توانند از آن به عنوان صندلی برای نشستن و استراحت در حین بازی کودکان استفاده کنند.
  • lمیز کار مشترک با گربه ◄ lمیز کار مشترک با گربه
      میز اداری ارگونومیک با طراحی توخالی تضمین می کند که دستان شما در ارتفاع مطلوب قرار دارند و فشار و ناراحتی را در ساعات طولانی کار کاهش می دهد. میز توخالی طراحی شده توسط SUNRIU وعده می دهد که تجربه فضای کاری را با نگه داشتن دستان شما در ارتفاع عالی افزایش دهد. ناحیه فرورفته در داخل سطح میز شکل گرفته است و با ظرافت برای نگه داشتن دستان شما هنگام درگیر شدن با کارهای روزانه خود، حجاری شده است. میز ساخته شده از تخته سه لا شامل نقاط تعیین شده برای وسایل ضروری و ابزارهای رایج است که جریان کار را بهینه می کند و به هم ریختگی را به حداقل می رساند.
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29341    |     صفحه 1 از 2935
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

مديريت كنوني آب ايران را بيابان مي‌كند

 
همشهری - اسدالله افلاكي:

مدت‌هاست كه كارشناسان و دلسوزان منابع طبيعي و محيط‌زيست درخصوص سياست‌هاي نامطلوب حوزه آب هشدار مي‌دهند؛ سياست‌هايي كه در نهايت به هدررفت سرمايه‌هاي ملي و تخريب سرزمين مي‌انجامد.
اما اين روند همچنان ادامه دارد، به‌طوري كه قرار است 600 سد در آينده نزديك در كشور احداث شود. اين درحالي است كه برخي مسئولان دولتي هم در اين زمينه به صراحت هشدار مي‌دهند. براي نمونه مديركل امور منابع جنگلي سازمان جنگل‌ها و مراتع اخيرا به‌صراحت اعلام كرد:«در برنامه پنجم توسعه 61 هزار ميليارد تومان براي ساختن 600 سد در كشور اختصاص يافته است. ساخت اين تعداد سد روي رودخانه‌هاي كشور نه‌تنها سفره‌هاي آب زيرزميني را نابود خواهد كرد بلكه اراضي كشاورزي را به زير آب برده و رودخانه‌ها را نيز خشك خواهد كرد. اين چه بينشي است كه پول نفت را در توده‌هاي سيماني به نام سدها هزينه و مدفون كنيم؟ با ساخت اين 600 سد از ايران جز بيابان چيزي باقي نخواهد ماند».
آنچه در پي مي‌آيد هشدار شماري از صاحب‌نظران و كارشناسان عرصه آب و توسعه پايدار است درخصوص ادامه روند مديريت ناصواب حوزه آب به‌ويژه روند شتابناك سد‌سازي‌ و پيامدهاي نامطلوب آن كه طي نامه‌اي خطاب به مسئولان كشور تنطيم شده است.
هدف از ساخت سدها همواره افزايش زمين كشاورزي، توليد برق، مهار سيل و تأمين آب شرب، عنوان شده است. بسياري از سدهايي كه به نام كشاورزي ساخته شده‌اند، مانند سد حناي اصفهان و سد سيوند فارس، اصلاً در پرونده‌شان هيچ نشاني از اراضي نيازمند به آب وجود نداشت. سد زاينده‌رود حقابه شايد هزاران هكتار زمين كشاورزي در پايين دست را ضايع كرد. روستاها از پايين‌ترين نقطه آبخيز با از‌دست‌دادن حقابه‌هايشان كه براساس طومار منسوب به شيخ بهايي به زيبايي تنظيم شده بود از روستانشينان خالي شدند. به‌عنوان مثال ورزنه، شهري از هزاره سوم با صنعت بومي كهنسال پارچه‌بافي و متكي به پنبه‌زارهاي منطقه، با غصب حقابه‌هايش به وسيله سد زاينده‌رود، مزارع پنبه و ناگزير پارچه‌بافي خود و نيز فوايد ماهيگيري و گردشگري در تالاب گاوخوني را از دست داد. اين شهر در 30كيلومتري تالاب كه از سال 1347شهرداري داشت، اينك با 13هزار نفر جمعيت، خالي از سكنه شدن را به پيشواز رفته است. اينگونه تضييع حق‌ها هرگز موضوع هيچ پژوهشي قرار نگرفت.
سد زرينه‌رود، اراضي پايين‌دست رود در مياندوآب را كه پيش از آن نيز آبي بودند، زهدار كرد. آيا اساساً به ساخت سد نيازي بود؟ همان‌گونه كه دانشگاه اروميه به‌درستي مطرح كرده است، آشنايي با شرايط و اقليم منطقه اين پرسش را برمي‌انگيزد كه آيا همه 40سد ساخته شده در آبخيزهاي مشرف به اروميه تكرار همين تجربه تلخ نبودند و نيستند؟ تقريباً نزديك به180هزار هكتار از سطح درياچه اروميه به شوره زار خطرناكي بدل شده است و اراضي كشاورزي منطقه با پراكنش غبار نمك از اين شوره‌زار، در خطر كاهش است (بگذريم از اراضي‌اي كه زير درياچه سدها رفته‌اند يا اراضي‌اي كه حقابه‌شان ضايع شده يا اراضي‌اي كه زهدار و شور شده‌اند). سد كرج حقابه زمين‌ها و باغ‌هاي كرج و شهريار را همانند همه سامانه‌هاي انتقال حوضه به حوضه، بي‌توجه به صاحبان آنها منحرف كرد و همين بلا بر سر حقابه‌بران جاجرود (پس از ساخت سد لتيان)، لار (پس از ساخت سد لار)، شاهرود (پس از ساخت سد طالقان) و... آمد و صدها هزار هكتار از اراضي كشاورزي آبي كاسته شد تا 2ميليارد مترمكعب حقابه كشاورزي به تهران، شهري كه 7برابر معيار، آب مصرف مي‌كند اختصاص يابد. (سرانه 1100ليتر در روز در برابر 150ليتر معيار جهاني).
بسياري از سدها مانند سد بار نيشابور يا سد نهرين طبس يا سد ماشكيد سيستان و بلوچستان ساخته شده‌اند تا همان اراضي را آبياري كنند كه قناتي كهنسال و بارور آبياري مي‌كرد بي‌آنكه هيچ آبي را در برابر آفتاب بگذارد. اين سدها گذشته از ويران‌سازي‌ قنات از سطح اراضي آبي كاستند. سدهاي مناطق مركزي ، شرقي و جنوبي كشور با تبخير سالانه بيشتر از 5متر رو در رو هستند.
از سد هميشه خالي پيشين، سخني نمي‌گوييم اما سد ميناب هرمزگان نشان داد كه آب حبس شده در برابر آفتاب در اين مناطق چه زود به زوال مي‌رسد و نه به درد شرب مي‌خورد و نه به درد كشاورزي. بيش از 20 سد ساخته شده در آبخيزهاي البرزشمالي از سد سفيدرود گيلان تا سدهاي البرز و تجن مازندران و سدهاي استان گلستان، در پايين دست خود، شاليكاري و باغ‌هاي باروري داشتند كه با آب‌بندان- اين شيوه انديشمندانه گردآوري آب باران در فصل سرد- براي كاربرد در كشت‌هاي فصل گرم، آبياري مي‌شدند.
اين سدها به اراضي كشاورزي هيچ نيفزودند كه از آن نيز كاستند و صدها هزار خانوار كشاورز مولد را از روستاهايشان آواره كردند تا زمين‌هاي بارورشان در مخزن سدها مدفون شود. سد گاوشان تجربه ديگر تأمين آب كشاورزي براي دشت‌هايي است كه بدون سد نيز با شبكه سنتي از رودها و سفره‌هاي زيرزميني بهره مي‌گرفتند. انحراف آب از يك حوضه به حوضه ديگر در كيلومترها دورتر، با احداث سد و سامانه انتقالي بسيار پرهزينه است. تقريباً 320ميليون مترمكعب تبخير سالانه از سد كرخه بسياري از كاربردهاي اين آب، از مصارف كشاورزي تا جلوگيري از خشكيدن خطرناك هورالعظيم را نابود مي‌سازد. كم يا بيش همه سدها از سطح اراضي آبي كشور كاستند.


زيانبارترين شيوه توليد انرژي
گران‌ترين و خسارت بارترين شيوه توليد برق، برقابي‌ها هستند. اما تحليلي براي مقايسه برقابي با نيروگاه‌هاي گازي يا خورشيدي انجام نشد. آيا تجربه ساخت نيروگاه‌هاي خورشيدي در كشورهاي كم آفتابِ اسكانديناوي نبايد ما را به انديشه مي‌انداخت تا در سرزمين مهر تابان، ساخت برقابي بسيار گران قيمت با پيامد‌هاي زيان بار آن براي موجودات زنده را متوقف كنيم؟ و اما ادعاي مهار سيل كه به‌عنوان ديگر فايده ساخت سدها مطرح بود جاي بحث فراوان دارد. وقوع سيل كه در بسياري از نقاط كشور رخ مي‌دهد از جنگل‌زدايي سرچشمه مي‌گيرد. جنگل مانند اسفنج سيلاب را به خود مي‌كشد اما در نقاط بدون پوشش گياهي رواناب به سيل تبديل مي‌شود. رويكرد سخت‌افزاري مديريت آب سال‌ها با پاك كردن صورت مسئله و ناديده گرفتن علت اصلي، مهار سيل را يكي از اهداف خود برشمرد. شكستن سد دشت در خراسان شمالي و خسارات جاني و مالي ناگوار آن نشان داد كه سدها در بارندگي سنگين از سيل خطرناك‌ترند.
چاره سيل احياي جنگل و پوشش گياهي و سامانه هشدار سيل (مديريت نرم‌افزاري) است. اما ديگر هدف ساخت سد‌ها، تأمين آب شرب به ميزان نياز است. درحالي‌كه سدها تنها توهم فراواني آب ايجاد كردند تا آنجا كه به‌رغم ده‌ها سد بزرگ ساخته شده براي شرب تهران، هر روز30 تا 60 درصد (بسته به فصل) نياز شهر از سفره‌هاي آب زيرزميني برداشت مي‌شود. پس آب زيرزميني (به‌ويژه 500 قنات قديمي تهران) مي‌توانست مصرف سنجيده حتي جمعيت كنوني را تأمين كند. در مجموع هرگونه نياز آبي در هر منطقه بايد از منابع خودش و با مديريت مصرف و تقاضا تأمين شود.


فعاليت هاي بدون حسابرسي
داستان سدهاي مرزي نيز يكي از داستان‌هايي است كه به‌راستي آزمايي نياز دارد. اما بزرگ‌ترين فايده مديريت سازه‌اي بخش آب همانا منافع شركت‌هاي بزرگ و كميته‌ها و كميسيون‌ها و دفاتر دولتي- خصوصي اقماري آنهاست كه فعاليتي بدون پاسخگويي و بدون حسابرسي دقيق داشته‌اند. رويكرد مديريت سخت افزاري در بخش آب با ساخت سدها و سامانه‌هاي انتقال به مناطق ديگر، با ناديده گرفتن حق كشاورزان و عشاير و ماهيگيران، با كاستن از اراضي كشاورزي و منابع طبيعي كشور، با صرف هزينه گزاف و بدون ارزيابي تحليلي از طرح‌هاي اجرا شده، طي 5دهه پيامدهاي ناسازگار اجتماعي- اقتصادي را به جامعه و خشكيدن خطرناك پيكره‌هاي آبي (رودها، تالاب‌ها و درياچه‌ها) و آلودگي خطرناك هوا با پراكنش غبار از تالاب‌ها و درياچه‌هاي فروخشكيده را به محيط‌زيست كشور تحميل كرده است و رويكرد نرم‌افزاري دربرگيرنده اصلاح الگوي مصرف، افزايش كارايي آب يا بررسي سامانه‌هاي گردآوري باران و نيز بازيافت و بازچرخاني و كاربرد چندين باره آب با نصب ابزارهايي نه چندان پيچيده روي بام ساختمان‌ها و نيز گسترش و ترويج ياخته‌هاي خورشيدي و ساير شيوه‌هاي پايدار تأمين آب و برق ناديده مانده است.
__________________
محصولات فروشگاه مرتبط با این مقاله
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ نور شب توتورو دیوراما
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle