پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • عکس سگ های خندان ◄ عکس سگ های خندان
      مجموعه عکس های زیبا دارای پرتره هایی از سگ های بامزه است که برای دوربین لبخند می زنند . پروژه "نمایش سگ" توسط الکساندر خوخلوف و ورونیکا ارشووا .
  • چرخ ورزش گربه ◄ چرخ ورزش گربه
      چرخ دویدن داخلی که برای گربه ها و حیوانات خانگی کوچک طراحی شده است را می توان بر روی یک دیوار محکم در خانه یا آپارتمان مدرن نصب کرد . چرخ ورزش گربه ساخته شده از چوب و فولاد ضد زنگ توسط HolinDesign . چرخ همستر بزرگ به گربه شما کمک می کند تا در شرایط فیزیکی عالی بماند.
  • هدفون‌های خلاقانه بی‌سیم ژاپنی ◄ هدفون‌های خلاقانه بی‌سیم ژاپنی
      هدفون‌های بی‌سیم Neko که توسط شرکت ژاپنی Radius طراحی شده‌اند ، از گربه‌ای الهام گرفته شده‌اند که در تخت خود جمع شده است. کیس شارژ گربه ای دارای سه نشانگر LED روشن به شکل ماهی است که با محبت "ال ای دی ماهی" نامیده می شود. هنگامی که آنها چشمک می زنند، این نشانه ای است که هدفون گربه شما باید تغذیه شود، فقط کابل شارژ را وصل کنید و اجازه دهید غذای الکتریکی جریان یابد.
  • ماهی مرکب غول پیکر در پرتغال ◄ ماهی مرکب غول پیکر در پرتغال
      مجسمه تعاملی یک ماهی مرکب قرمز غول پیکر که در اطراف ساختمان Fábrica da Cerveja در فارو، پرتغال پیچیده شده است ، که در ابتدا به عنوان آبجوسازی عمل می کرد. با گذشت زمان، Fábrica da Cerveja تغییر کاربری داده و اکنون به عنوان یک مکان فرهنگی عمل می کند و میزبان رویدادها، نمایشگاه ها و جشنواره های مختلف است. ماهی مرکب غول پیکر لومی طراحی شده توسط موراداواگا برای جشنواره مارس 2024 که در فارو، پرتغال برگزار شد، هنر، فرهنگ و خلاقیت را جشن می گیرد.
  • کوله پشتی لاک پشتی ◄ کوله پشتی لاک پشتی
      کوله پشتی چشم نوازی که به گونه ای طراحی شده است که شبیه لاک لاک پشت واقعی باشد، سرها را تبدیل می کند و شما را به یک لاک پشت نینجا تبدیل می کند . کوله پشتی لاک پشتی ساخته شده توسط Lisbanoe از چرم طبیعی دباغی شده گیاهی 5 تا 6 اونس. کوله پشتی خلاقانه فوق العاده بزرگ را می توان به عنوان بخشی از لباس TMNT استفاده کرد .
  • کیبورد بتمن ◄ کیبورد بتمن
      صفحه کلید کامپیوتری به شکل خفاش چاپ سه بعدی سفارشی با الهام از ظاهر و طراحی نمادین ابزارهای افسانه ای بتمن. صفحه کلید بتمن نسخه Vengeance ساخته شده توسط rain2 ، علاقه مندان به چاپ سه بعدی و عضوی از جامعه کیبوردهای مکانیکی. مکمل صفحه کلید Vengeance، ماوس کامپیوتر Batmobile است که برای مطابقت با زیبایی شناسی کیبورد با مضمون بتمن طراحی شده است.
  • سگ ربات ابتکاری ◄ سگ ربات ابتکاری
      سگ ربات ابتکاری مجهز به نازل های خلاء در هر پا که برای تمیز نگه داشتن سواحل، پارک ها و کوچه های ما طراحی شده است. ربات سگ جاروبرقی VERO می تواند زباله ها، به ویژه ته سیگارها را از زمین هایی که برای ربات های چرخ دار چالش برانگیز است جمع آوری کند. با استفاده از تشخیص زباله پیشرفته و عملکرد مستقل، VERO به زباله ها نزدیک می شود و جاروبرقی ها را فعال می کند.
  • جعبه کنترلر Wolverine Xbox ◄ جعبه کنترلر Wolverine Xbox
      کاور قابل چاپ سه بعدی کنترلر Xbox شما را به لباس زرد نمادین می پوشاند و پنجه هایی به پشت کنترلر اضافه می کند. جعبه کنترلر Wolverine Xbox طراحی شده توسط Do3D از فیلم مورد انتظار "Deadpool & Wolverine" الهام گرفته شده است. کاور Wolverine کاملاً با " Cheeky Deadpool Xbox Controller " جفت می شود و طرفداران را تشویق می کند که از لوازم جانبی مضمون با هم استفاده کنند.
  • مجسمه کبوتری بزرگ ◄ مجسمه کبوتری بزرگ
      در اکتبر 2024، های لاین شهر نیویورک مجسمه کبوتری بزرگ 21 فوتی را به نمایش می گذارد که متن را بر روی بناهای سنتی تغییر می دهد. مجسمه "دایناسور" از یک کبوتر که توسط هنرمند با استعداد ایوان آرگوت طراحی شده است . دایناسور که برای تداعی در مقیاس عظیم و تبار باستانی خود نامگذاری شده است، در مورد انقراض و بقا منعکس می شود. این به آینده‌ای اشاره می‌کند که در آن، مانند دایناسورها، انسان‌ها ممکن است ناپدید شوند و بقایای انعطاف‌پذیری مانند کبوتر را پشت سر بگذارند. کبوتر غول پیکر مجسمه های غول پیکر به جای ارج نهادن به شخصیت های تاریخی، کبوتر روزمره را که شهرنشینی همه جا حاضر اما اغلب نادیده گرفته می شود، بالا می برد. کبوتر دایناسور در نیویورک اینستالیشن هنری گذشته داستانی کبوتر را به عنوان یک حیوان اهلی و پرنده پیام رسان زمان جنگ جشن می گیرد. دایناسور ایوان آرگوت این به طنز نشان می دهد که کبوترها، با مقاومت شهری و ریشه های مهاجر خود، به اندازه هر شخصیت تاریخی، سزاوار جایگاهی بر روی پایه هستند. ایوان آرگوت کبوتر دایناسور "دایناسور" وعده می دهد که پرها را به هم بزند و عمیقاً در بین مردم نیویورک طنین انداز شود. ایوان آرگوت کبوتر مجسمه کبوتر غول پیکر توسط ایوان آرگوت توسط های لاین سفارش داده شد . کبوتر در نیویورک مجسمه کبوتر فوق واقع گرایانه «دایناسور» در ماه اکتبر در های لاین فرود می آید. ایوان آرگوت کبوتر غول پیکر
  • لامپ LED قابل شارژ با الهام از پرندگان ◄ لامپ LED قابل شارژ با الهام از پرندگان
      لامپ LED قابل شارژ با گیره یکپارچه از لطف و زیبایی پرندگان در طبیعت الهام می گیرد. قسمت پایینی CLIPPY به صورت گیره طراحی شده است که به نور پرنده اجازه می دهد به راحتی به سطوح مختلف متصل شود. قطعه ای از طبیعت در خانه شما. برای نورپردازی فوری آن را در هر جایی گیره دهید. CLIPPY Mood Light توسط Junyoung Jang و Joonhyeok Heo طراحی شده است
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29355    |     صفحه 1 از 2936
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

پري ملكي: ثبت رديف‌هاي موسيقي به دوام آن نمي‌انجامد


ثبت رديف موسيقي ايراني، بخشي از نخستين گام ايران در پيوستن به فهرست ميراث معنوي جهان بود. پري ملکي معتقد است که اگرچه ثبت اين اثر، به تنهايي به دوام و بقاي آن نمي‌انجامد اما همين که مديران ميراث فرهنگي به اين درجه از آگاهي رسيده‌اند و ميراث فرهنگي را فقط در بناهاي تاريخي نمي‌بينند اتفاق خوشايندي است.


زهره نيلي ـ نامش "عذرا خبازيزدي‌هاست" ؛ آبان ماه 1330 در تهران به دنيا آمده، سال 1358 رديف هاي آوازي را نزد نصرالله ناصح پور، امير پايور و علي جهاندار فراگرفته و نخستين زني است که پس از انقلاب با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به برگزاري کنسرت در تالار وحدت پرداخته و از آن روزگار تا به امروز براي بانوان سرزمينش از عشق و شور و مستي خوانده و کوشيده است تا با انتخاب شعرهاي درست، آنها را با فرهنگ و پيشينه غني شان آشنا کند.

سرپرست گروه خنيا در آغازين روزهاي بهار از موسيقي سنتي و اهميت ثبت وضبط رديف‌هاي آن همچنين ضرورت ساخت موزه‌اي براي نگهداري آلات و ادوات موسيقايي سخن گفته است. او دوره ساساني را برجسته‌ترين دوران موسيقي ايراني مي‌داند و بر اين باور است که: موسيقي دوره ساساني، بسيار درخشان بوده و در کتاب‌ها، نام‌هاي زيادي از موسيقيدان‌ها و الحان موسيقي اين دوره آورده شده، همچنين سندها و تصاويري از اين دوران باقي مانده که نشانگر پيشرفت و وجود آن در زندگي روزمره مردم عادي بوده است.
ما براي هفت روز هفته، 30 روز ماه و به عبارتي براي تمام سال، ملودي داشته‌ايم تا آنجا که از نوازنده‌هاي هندي هم دعوت مي‌کنند تا به ايران بيايند و براي شادي مردم بنوازند، حتي بعضي پژوهشگران بر اين باورند که کوليان امروز، بازماندگان همان موسيقيدان‌هاي هندي هستند.

اما بيشتر به دوره قاجار و موسيقيدان‌هاي اين دوره توجه شده است؟

بي گمان، برجسته‌ترين و مردمي‌ترين دوران موسيقي ما به روزگار ساساني برمي‌گردد، اما دانسته‌هاي ما از اين دوره، بسيار اندک است، به اين معني که آثار مکتوب از بين رفته‌اند و آنچه باقي مانده يا نقش برجسته‌ها و تصاويري است که در تاق بستان و بيشاپور يافت شده و يا آن چيزي است که سينه به سينه نقل شده و به ما رسيده است. اما در ارتباط با دوره قاجار، وضعيت به گونه ديگري است. چرا که در اين روزگار استادان فن به گردآوري رديف‌هاي موسيقي پرداختند و آنچه تا آن زمان، سينه به سينه نقل شده بود را ثبت و ضبط کردند.

با توجه به گفته هاي شما، موسيقي امروز ما متاثر از دوره قاجار است؛ در حالي که بعضي معتقدند الحان ما همان است که در روزگار ساساني نيز وجود داشته است؟

نمي‌توان گفت الحان موسيقي ما همان است که در دوره ساساني وجود داشته اگرچه تاثير اين روزگار را بر موسيقي ايراني مي‌توان يافت. خيلي از گوشه‌ها از بين رفته يا دچار دگرگوني شده است. براي مثال ما سه‌گاه، چهارگاه و پنج گاه داريم، پس به طور قطع يک گاه و دوگاه هم داشته‌ايم که به مرور از بين رفته‌اند.

سازمان ميراث فرهنگي به ثبت رديف‌هاي موسيقي پرداخته، اين اقدام و فعاليت‌هاي مشابه تا چه اندازه به حفظ مقام‌هاي موسيقايي مي‌انجامد؟

اگرچه ثبت يک اثر، به تنهايي به دوام و بقاي آن نمي‌انجامد اما همين که مديران ميراث فرهنگي به اين درجه از آگاهي رسيده‌اند که ميراث فرهنگي، فقط در بناهاي تاريخي خلاصه نمي‌شود و موسيقي، صنايع دستي، ادبيات عاميانه و... را هم دربرمي‌گيرد، خود اتفاق خوشايندي است. به راستي که مي‌تواند بگويد تصنيف زيبا و ماندگار "مرغ سحر" جزو ميراث فرهنگي ما نيست و مي‌توان ناديده‌اش گرفت؟!

پس ثبت يک اثر، تنها به آن جنبه موزه‌اي مي‌دهد، نه چيز ديگر.

ببينيد محمدرضا درويشي، يکي از کساني است که براي موسيقي محلي ما زحمت بسيار کشيده است. تلاش‌هاي شخصي اگرچه خوب و درخور تحسين است اما راه به جايي نمي‌برد، ما براي حفظ موسيقي مقامي و سنتي خود به پشتيباني‌هاي همه جانبه دولتي احتياج داريم. لازم است سازمان ميراث فرهنگي، همان‌گونه که پژوهشکده‌اي را به باستان‌شناسي، مردم‌شناسي يا زبان و گويش اختصاص داده، براي پژوهشگران موسيقي هم، مکاني در نظر بگيرد تا به تحقيق در اين زمينه بپردازند و آلات و ادوات موسيقي را در آن به نمايش بگذارند.

موسيقي، مجردترين هنر با زباني جهانشمول است؛ اما موسيقي مقامي و سنتي ايراني با وجود پيشينه‌اي هزاران ساله هنوز نتوانسته جهاني شود، در صورتي که کسي چون فاتح علي خان توانسته جهاني را زيرپا بگذارد.

ما به کمک ريتم‌هاي ساده مي‌توانيم مردم دنيا را با موسيقي خود آشنا کنيم. در دنياي امروز، سادگي حرف اول را مي‌زند و اين ويژگي در موسيقي ما، کمتر به چشم مي‌خورد. از سوي ديگر، موسيقيدان‌هاي ما، پيله‌اي غيرقابل نفوذ به دور خود تنيده‌اند و دلشان نمي‌خواهد با انديشه‌هاي تازه آشنا شوند. يک موسيقيدان خوب بايد کتاب بخواند، فيلم ببيند، به تئاتر برود، موسيقي روز بشنود و ...

کميته ميراث معنوي، در سال 1383، تشکيل شد تا به ثبت ميراث ناملوس فرهنگي از جمله موسيقي بپردازد. چگونه مي‌توان به ثبت موسيقي فولکلور، همان‌گونه که هست پرداخت، در حالي که يکي از ويژگي‌هاي بارز فولکلور، نقل سينه به سينه و به روز شدن آن است؟

ريشه بسياري چيزها که در موسيقي سنتي ما وجود دارد، به موسيقي مقامي بر مي‌گردد؛ اما مردم امروز آن‌گونه که بايد و شايد با اين نوع موسيقي ارتباط برقرار نمي‌کنند، پس موسيقي سنتي ما بايد به موسيقي جهان و دگرگوني‌هاي آن توجه کند؛ من نمي‌گويم که بايد موسيقي سنتي يا محلي را ناديده گرفت، اما اين گونه از موسيقي با همه اهميتش جنبه موزه‌اي پيدا کرده و کساني مي‌توانند از آن بهره ببرند که در پي آموختن موسيقي و فراز و فرودهاي آن در ادوار مختلف هستند.
يکي از عوامل تاثيرگذار بر موسيقي محلي، شرايط جغرافيايي است. براي مثال موسيقي خراسان، کاملا متفاوت با مازندران است. به اين معني که مردم شمال در زميني سرسبز و پرباران زندگي مي‌کنند و از تغذيه‌اي سالم و طبيعي برخوردارند، بنابراين موسيقي مردم اين منطقه شادتر و زنده‌تر است بر عکس مردمي که در کوير به سر مي‌برند، نوع تغذيه، تارهاي صوتي، موسيقي و ... متفاوت با مردم شمال است و کساني که به گردآوري اين گونه از موسيقي مي‌پردازند بايد به ويژگي‌هاي اقليمي هر منطقه توجه کنند.

لالايي‌ها، بخش مهمي از موسيقي فولکلور و ادبيات زنانه ما را تشکيل مي‌دهند؛ گونه‌اي که کمتر به آن پرداخته‌ايد؟

کساني چون پري زنگنه به گردآوري لالايي‌هاي ايران و جهان پرداخته‌اند؛ شايد من هم روزي چنين کنم اما بيش از لالايي‌ها، به پيش پرده‌خواني، نغمه‌هاي عاشورايي و امثالهم علاقه‌مندم و دلم مي‌خواهد به پژوهش درباره چيزي بپردازم که موسيقي آئيني ناميده مي‌شود. به طور کل، علاقه چنداني به اجراي موسيقي محلي ندارم گرچه گاهي هم بنا بر ضرورت به اجراي قطعات محلي پرداخته‌ام. من دوست دارم سبک‌هاي مختلف را تجربه کنم. اما خوب است وزارت فرهنگ و ارشاد، سازمان ميراث فرهنگي و ديگر متوليان فرهنگي، زمينه را براي رشد و گسترش موسيقي محلي و مقامي فراهم کنند.

بعضي بر اين باورند که موسيقي سنتي ما نتوانسته خود را با جامعه امروز که با شتابي بي منطق جلو مي‌رود، هماهنگ کند؛ به همين خاطر است که جوان امروز با اين نوع موسيقي ارتباط نمي‌گيرد؟

شنيدن موسيقي درست، نيازمند وقت، حوصله و دقت است. جوان امروز به دنبال چيزي نيست که او را به فکر وادارد؛ دلش مي‌خواهد خود را تخليه کند و يک لحظه از شر دغدغه‌هاي روزمره، رهايي يابد به اين خاطر است که به سمت موسيقي بي‌هويتي کشيده مي‌شود که به قول معروف از آن سوي آب‌ها آمده است. از طرف ديگر وقتي صدا و سيماي ما با 70 ميليون بيننده، سازهاي سنتي را پشت گلدان و منظره پنهان مي‌کند، چطور مي‌توان از جوانان انتظار داشت به سمت موسيقي سنتي بروند؟ مگر ما تا چه اندازه به آنها خوراک داده و روحشان را با اين نوع موسيقي که جدي و تفکر برانگيز است سيراب کرده‌ايم؟! واقعا چه اشکالي دارد برنامه‌هاي ارکستر ملي يا ارکستر سمفونيک از تلويزيون پخش شود؟!
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ عکس سگ های خندان
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle