ایسنا: یک کارشناس تغذیه می گوید: نارگیل حاوی فیبر قابل توجهی بوده به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از این میوه، ۹ گرم فیبر خوراکی وجود دارد بنابراین مصرف آن در پیشگیری از یبوست و یا درمان آن بسیار موثر است.
یوسف نقیایی گفت: نارگیل در گروه میوهها دسته بندی میشود اما یکی از میوههای پرانرژی است به طوری که هر۱۰۰ گرم آن حدود ۳۵۰ کیلو کالری انرژی دارد که عمده این انرژی را چربیهای موجود در آن تامین میکنند که چیزی حدود ۳۵ گرم است.
وی از دیگر ترکیبات نارگیل به فسفر بالا (۱۱۲ میلی گرم) و پتاسیم بالا (۳۵۶ میلی گرم) اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: این میوه همچنین ویتامین E قابل توجهی دارد که میتواند به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر در درمان و پیشگیری از سرطانها و چین و چروک پوست استفاده شود.
نقیایی افزود: در صورتی که نارگیل را به صورت مخلوط با شیره آن مصرف نماییم، انرژی آن به طور قابل توجهی افزایش یافته و حدود ۶۷۰ کیلو کالری خواهد بود.