برنج مکزیکی
خواص و ارزش غذایی: این غدا منبع خوبی از ویتامین های K، E، D، C، B، A می باشد. و دارای مواد معدنی و آلی همچون پروتئین، فیبر، مس، منیزیم، پتاسیم، تیامین، فسفر، نیاسین، اسید آمینه تریپتوفن، ، سلنیوم، بتاکاروتن، لیکوپن، کلسیم، اسید لنیولیک، لسیتین، گلوتن، کاروتنوئیدها، آهن است و خواص درمانی این غذا عبارت است از: جلوگیری از ایجاد سرطان مخصوصا سرطان معده، روده، ریه و پستان و همچنین باعث سلامت پوست و مو، جلوگیری از پیری چشم و آب مروارید، کاهش بیماریهای مغزی مانند آلزایمر، ایجاد آرامش و جلوگیری از افسردگی، به علت داشتن آنتی اکسیدان بالا سبب ترمیم بافت سلولی و عملکرد نرمال تیروئید و همچنین باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی می گردد.
برنج مکزیکی
خواص و ارزش غذایی: این غدا منبع خوبی از ویتامین های K، E، D، C، B، A می باشد. و دارای مواد معدنی و آلی همچون پروتئین، فیبر، مس، منیزیم، پتاسیم، تیامین، فسفر، نیاسین، اسید آمینه تریپتوفن، ، سلنیوم، بتاکاروتن، لیکوپن، کلسیم، اسید لنیولیک، لسیتین، گلوتن، کاروتنوئیدها، آهن است و خواص درمانی این غذا عبارت است از: جلوگیری از ایجاد سرطان مخصوصا سرطان معده، روده، ریه و پستان و همچنین باعث سلامت پوست و مو، جلوگیری از پیری چشم و آب مروارید، کاهش بیماریهای مغزی مانند آلزایمر، ایجاد آرامش و جلوگیری از افسردگی، به علت داشتن آنتی اکسیدان بالا سبب ترمیم بافت سلولی و عملکرد نرمال تیروئید و همچنین باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی می گردد.
مواد لازم برای تهیه
برنج مکزیکی
این میزان مواد غذایی برای سگی به وزن 5 کیلوگرم می باشد که 6 وعدۀ غذایی روزانۀ را تامین می کند.
مرغ= 400 گرم
برنج= 8 قاشق غذاخوری (یک پیمانه)
فلفل دلمه ای خرد شده= یک قاشق غذا خوری
هویج خرد شده= 5 قاشق غذا خوری
ذزت تازه= 5 قاشق غذا خوری
نخود سبز= 3 قاشق غذا خوری
ریحان خرد شده= 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون بی بو= یک قاشق غذا خوری
آب= 8 لیوان
طرز تهیه:
برنج را با 4 لیوان آب (یک بند انگشت روی
برنج را آب بگیرد) می گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد (بدون روغن و نمک).
در ظرفی 4 لیوان آب، مرغ، دو قاشق غذا خوری ریحان، نصف قاشق عذا خوری فلفل دلمه ای و هویچ را ریخته و می گذارید تا مرغ خوب بپزد. بعد از پخته شدن تکه های مرغ را از ظرف در حال جوش خارج کرده، استخوان های مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را به تکه های درشت خرد کرده و دوباره به آب در حال جوشیدن اضافه می کنید بعد از 5 دقیقه که آب مرغ غلیظ شد با صافی آب را از مواد پخته شده جدا سازید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق روغن زیتون، ذرت، فلفل دلمه ای، نخود سبز و ریحان را تفت داده (در حدی که رنگ نخود سبز کمی روشن شود)، سپس مواد سوپ را به آنها افزوده و کمی تفت می دهیم، سپس آب مرغ غلیظ شده را اضافه کرده و 5 دقیقه اجازه می دهید تا آب مواد کاملا تبخیر شود.
در مرحلۀ نهایی بعد از پخته شدن
برنج مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و بعد از سرد شدن، غذا آماده است تا در اختیار سگ قرار گیرد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.