رشته فرنگی
چه قدر به طعم و چاشنی غذای خود اهمیت می دهید؟
یک آشپز خوش ذوق در ژاپن رباتی ساخته است که می تواند 40 میلیون چاشنی مختلف را برای تهیه سوپ رشته فرنگی مخصوص تولید کند.
آقای یوشی هارا یوچی دای 60 ساله , فارغ التحصیل دانشکده تکنولوژی موسوشی و بازنشسته کارخانه بسته بندی رشته فرنگی، بدلیل علاقه اش به
سوپ رشته فرنگی (نودل) از 10 سال پیش فروشگاه اش را در یاماناشی افتتاح کرد. وی برای راحتی کار و سرعت بیشتر، چندی پیش به فکر ساخت یک ربات سرآشپزش افتاد. اکنون اگر به مغازه طبخ
سوپ رشته فرنگی وی سر بزنید می توانید جناب Ramen را ملاقات کنید.
فرایند طبخ
سوپ رشته فرنگی در مغازه آقای یوچی دا به این ترتیب است که ابتدا رشته فرنگی ها توسط ایشان آب پز شده و سپس در ظرف مخصوص برای
چاشنی زدن به ربات مذکور تحویل داده می شود.
مشتریان سفارش
سوپ خود را به کامپیوتر موجود در مغازه آقای یوچی دا می دهند و در این سفارش میزان سس, نمک, فلفل و دیگر ادویه جات را مطابق با ذائقه شان تعیین می کنند.
اکنون زمان هنرنمایی جناب Ramen است.
چاشنی مورد علاقه شما توسط ربات تهیه و به ظرف حاوی سوپ رشته فرنگی افزوده می شود. سپس ظرف غذا به کمک نوار نقاله به سمت پیشخوان هدایت شده، توسط آشپز تزئین شده و تنها با قیمت 5 دلار به مشتری تحویل داده می شود.
تمامی این مراحل تنها در 2 دقیقه زمان انجام می شود و شما می توانید یک ظرف
سوپ مخصوص رشته فرنگی را که با
چاشنی ساخت دست یک ربات است میل کنید.
به گفته آقای یوچی دا ساخت این ربات 210000 دلار هزینه بر بوده و در نوامبر سال 2008 مراحل ساخت آن به پایان رسید است.
وی قصد دارد در سال 2010 محصول خود را به تولید انبوه برساند هم اکنون آقای یوچی دا در فکر باز کردن شعبه دوم مغازه طبخ
سوپ رشته فرنگی آن هم با حضور یک ربات
چاشنی زن دیگر است. از طرفی وی در تلاش است تا ابعاد و ظاهر ربات خود را کوچکتر و زیبا تر کند تا مشتریان با دیدن او اشتهای خود را از دست ندهند.