فیلههای مرغ را با مقداری نمك و فلفل مزهدار كنید و در كمی روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
مواد لازم :
فیله مرغ (خردشده) : 4 تکه (600 گرم)
نمك وفلفل / به مقدار لازم
روغن مایع / به مقدار لازم
سس مایونز : 1/4 پیمانه (41/5 گرم)
روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر)
زیتون سبز (بدون هسته، خردشده) : 100 گرم
نعناع (شسته و خردشده) : 1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
نان تست قهوهای (گریل یا تست شده) : 8 ورقه
برگ کاسنی : 4 برگ
روش تهیه :
فیلههای مرغ را با مقداری نمك و فلفل مزهدار كنید و در كمی روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید.
در ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، زیتون، نعناع، نمك و فلفل را مخلوط کنید تا سسی یكنواخت بدست آید.
سپس روی یك ورقه از نان را مقداری برگ كاسنی بچینید و روی آن فیله های مرغ را قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
بعد تكه دیگر نان را روی آن قرار دهید و سرو كنید.