با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.
مواد لازم :
آرد گندم : ۵۰۰ گرم
روغن :۳۰۰ گرم
خاکه قند : ۱۲۵ گرم
خرمای سیاه نرم : ۵۰۰ گرم
مغز گردو : ۱۲۵ گرم
دارچین کوبیده نرم : ۱ قاشق سوپخوری
هل کوبیده : ۱ قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم.
مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.
سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم.
هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می گذاریم.
نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم.
با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.
حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم.