یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف چای دارچین، زنجبیل، بابونه، نعنا و پونه در فصول سرد سال از بروز بیماریها پیشگیری میکند.
بهناز عباسی مقدم، کارشناس ارشد تغذیه اظهار داشت: نحوه طبخ غذا از اهمیت زیادی برخوردار است. یک غذای سالم باید 55 تا 60 درصد نشاسته، 15 تا 18 درصد پروتئین و 30 درصد چربی داشته باشد.
وی گفت: غذا را باید با فرم طبیعی آن تهیه کرد. سبزیها بهتر است بخارپز مصرف شود و از سرخ کردن آن تا حد امکان پرهیز شود.
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: افراد از مصرف نوشابه همراه با غذایشان پرهیز کنند، به دلیل اینکه این نوشیدنی موجب بروز پوکی استخوان میشود؛ میتوان به جای نوشابه از شربتهای خانگی مانند سکنجبین و یا دوغهای خانگی استفاده کرد.
عباسی مقدم افزود: چای دارای طبیعتی گرم بوده و مصرف آن برای همه افراد مناسب نیست. میتوان از چای دارچین، چای زنجبیل، چای بابونه، نعنا و پونه استفاده کرد.
وی بیان داشت: افراد در همه حال باید تعادل، تنوع و کفایت را رعایت کنند همچنین مصرف چایهای گیاهی در فصول سرد سال میتواند از بروز بیماریها پیشگیری کند.