مصرف انجیر، خرما و توت تمرکز را افزایش می دهد
یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف انجیر، خرما و توت تمرکز را افزایش می دهد و از سردردهای ناشی از افت قند خون پیشگیری می کند.
میترا زراتی اظهار داشت: تغذیه دانشآموزان از اهمیت ویژهای برخوردار است و با آغاز سال تحصیلی این مسئله پررنگتر به نظر میرسد.
وی گفت: والدین باید به تغذیه دانشآموزان خود اهمیت بدهند به دلیل اینکه بهترین ساعات را درمدرسه میگذرانند و استفاده از یک رژیم غذایی مطلوب در حفظ و کارایی دانشآموزان تأثیر میگذارد.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: افت قند خون در میان دانشآموزان بسیار شایع است. خیلی از دانشآموزان فکر میکنند که مصرف شکلات از افت قند خون پیشگیری میکند که این تصور غلطی است شکلات و مواد غذایی مانند تافی، ویفر، بیسکویت، دارای قند ساده است که با مصرف آن قند خون ابتدا بسیار بالا میرود و سپس به شدت افت پیدا میکند.
زراتی اضافه کرد: باید به جای مصرف قندهای ساده از مواد غذایی طبیعی شیرین که سرشار از فیبر است استفاده کرد. مواد غذایی مانند انجیر، خرما و توت قند خون را آهسته بالا میبرند. تمرکز دانشآموز را افزایش میدهد و سردردهای ناشی از افت قند خون پیشگیری میکند.