مواد لازم:
تخم مرغ 1عدد
شیر 1 فنجان
شربت 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره 2 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
هل، وانیل، گلاب به میزان لازم
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده یا لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید، وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.می توانید خمیر را نیز با قالبهای ستاره ای یا گل نیز شکل دهید.
بر سر سفره افطارتان نوش جان کنید.