"پلیفنول" موجود در دانههای انگور از بروز آلزایمر جلوگیری میکند و در مبتلایان سرعت پیشرفت بیماری را کاهش میدهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، "دکتر گیولیو ماریا پازینتی" از دانشکده پزشکی مونت سینایی در آمریکا میگویند" پلی فنولهای موجود در انگور میتواند از تولید نوع خاصی از "پپتید بتا آمیلوئید" که مادهای است در مغز و منجر به آلزایمر میشود، جلوگیری کند.
محققان عصاره "پلی فنولیک" هسته انگور را به موشهایی که دچار ضعف حافظه بودند و دارای "بتا آمیلوئیدهایی" شبیه به "بتا آمیلوئیدهای" بیماری آلزایمر بودند، تزریق کردند.
همچنین بعد از درمان مشاهده شد مقدار "بتا آمیلوئید" 56 که در پیشرفت بیماری آلزایمر نقش دارد، به طور قابل توجهی در موشها کاهش پیدا کرده است.
این یافته جدید، امید تازهای است برای پیشگیری از بیماری
آلزایمر که روز به روز افراد بیشتری در دنیا به آن مبتلا میشوند.