بان کي مون پيام داد
توسعه پايدار جنگل ها عامل اصلي مبارزه با بيابان زايي
ايرن: دبير کل سازمان ملل متحد در پيامي به مناسبت روز جهاني مبارزه با کويرزايي 17 ژوئن 2011 برابر با 27 خرداد ماه جاري تاکيد کرد مديريت، حفاظت و توسعه پايدار جنگل هاي مناطق خشک عوامل اصلي مبارزه با گسترش کويرها هستند.
در پيام باني کي مون آمده است 40 درصد ازپهنه سياره ما را سرزمين هاي خشک تشکيل مي دهند و مردمي که در آنجا بسر مي برند در ميان فقيرترين و آسيب پذيرترين افراد در برابر گرسنگي هستند.
وي مي گويد غالبا آنان به زميني وابسته هستند که در حال فرسايش بوده و توليد آن روبه کاهش حتي پايين تر از سطح معاش است. در راستاي تلاش ها براي دستيابي به آرمان هاي توسعه هزاره، چالشي که پيش روي اين يک ميليارد مرد، زن و کودک فراموش شده قرار گرفته نياز به توجه ويژه دارد.
دبير کل مي گويد گرامي داشت امسال روز جهاني مبارزه با کوير زايي مصادف گرديده با سال بين المللي جنگل ها 2011، که به وسيله مجمع عمومي براي آموزش جامعه جهاني در باره ارزش جنگل ها و هزينه سنگين اجتماعي، اقتصادي و زيست محيطي ازبين بردن آن ها اعلام گرديده است. وي مي افزايد اين تلاش ها به ويژه در مورد سرزمين هاي خشک اهميت دارد يعني جايي که جنگل هاي مناطق خشک و سرزمين هاي پوشيده از خار ساختار اصلي اکو سيستم (زيست بوم) خشک را تشکيل مي دهند.
بان کي مون اظهار داشت 42 درصد از جنگل هاي حاره اي و و نيمه حاره اي کره زمين را جنگل هاي مناطق خشک تشکيل مي دهند. وي تاکيد دارد مديريت ناپايدار زمين و کشاورزي عوامل اصلي نابودي اين جنگل ها هستند که به دنبال آن فرسايش زمين و کوير زايي به گونه اي قطعي پديدار مي شوند.
دبير کل مي گويد متاسفانه فقط بعد از اينکه اين اکو سيستم ها به خطر مي افتند آن موقع است که بسياري از جوامع يا مسئولان نسبت به اهميت جنگل هاي مناطق خشک براي پيشرفت و بهروزي جوامع آگاه مي شوند.