● سالاد ذرت
▪ برای چهار نفر
▪ زمان آماده شدن: ۴۵ دقیقه
این سالاد تازه و خوش عطر و طعم شامل ذرت، گوجهفرنگی و پیاز با ریحان و سرکه برای روزهای گرمی که در راه است، کولاک میکند.
▪ مواد لازم
ـ ذرت، پوست گرفته و تمیز: 6 عدد
ـ گوجهفرنگی، خردشده: ۳ عدد
ـ پیاز، خردشده یک عدد
ـ ریحان، خردشده: یکچهارم پیمانه
ـ روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
ـ سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
ـ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ طرز تهیه
ـ آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید. ذرتها را ۷ تا ۱۰ یا تا اندازه دلخواهتان آبپز کنید. بعد در آبکش بگذارید تا خنک شود و دانههای ذرت را با یک چاقوی تیز از چوبش جدا کنید.
ـ در یک کاسه بزرگ ذرت، گوجهفرنگی، پیاز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید و خنک سرو کنید.
▪ اطلاعات تغذیه براساس یک وعده غذائی
ـ کالری: ۳۰۹
ـ چربی کل: ۱۵/۸ گرم
ـ کلسترول: صفر
ـ سدیم: ۳۶ میلیگرم
ـ کربوهیدرات کل: ۴۳/۶ گرم
ـ فیبر: ۶/۱ گرم
ـ پروتئین: ۶/۱ گرم