براساس تحقيقات اخير محققان دانشكده ماتاش در ملبورن استراليا، مصرف سبزيجات و ميوه ها در رژيم غذايي به علت داشتن ويتامين C و كارا تونوميدها تاثير مستقيم بر روي آرتروز دارد.


به گزارش راشیا تودی، مصرف مواد غذايي سرشار از ويتامين C و كاراتونوميدها مي تواند از بروز بيماري آرتروز جلوگيري كند.
بنابراين گزارش، محققان مطالعاتي را بروي گروهي از داوطلبان انجام دادند كه رده سني 40 تا 50سال داشتند. آنها به مدت 10 سال با رژيم غذايي سرشار از ميوه و سبزيجات تازه انها را مورد آزمايش قرار دادند و پس از معاينات MRI كه بر روي مفصلهاي آنها انجام شد مشاهده كردند گروهي كه به ميزان كافي از اين مواد استفاده مي كردند با كاهش شديد بيماران آرتروز مواجه شدند و ميزان اين بيماري كاهش يافته بود.

مترجم: پریسا
منبع: راشیاتودی