مواد لازم برای تهیه پاستا به سس آرابیاتا:
روغن زیتون – چهار قاشق غذاخوری
سیر – سه حبه
گوجه فرنگی خردشده – ۴۰۰ گرم
فلفل قرمز – ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن – یک قاشق چایخوری
پاستا پنه – ۳۵۰ گرم
پنیر پارمزان رندهشده – ۲۵ گرم یا یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه پاستا با سس آرابیاتا:
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجهفرنگیها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید.