وگافود:
مواد لازم برای تهیه پیتزا لوله ای اسفناج و قارچ:
خمیر پیتزای ۳۹۱ گرمی
سیر ریز شده – ۴ عدد
برگ های اسفناج کوچک – ۴ فنجان
پیاز، بصورت نواری خرد شده – ۸ قطعه
قارچ دکمه ای – ۱۱۳ گرم
روغن زیتون – ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل – به میزان دلخواه
طرز تهیه پیتزا لوله ای اسفناج و قارچ:
فر را روی درجه ۴۲۵ فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی گراد برای ۱۵ دقیقه قرار دهید. ورقه های پختنی را چرب کنید. خمیر را روی ورقه های پختنی باز کنید. آن را به ۴ مستطیل ببرید. سیر ریز شده را بطور یکنواخت بر روی مستطیل ها بپاشید. روی هر مستطیل ۱ فنجان اسفناج، ۲ تکه پیاز یا یک چهارم پیازهای نواری شده و یک چهارم قارچ های ریز شده بریزید. نصف قاشق غذا خوری روغن را روی هر مستطیل بریزید و نمک و فلفل را نیز روی آن ها بپاشید. حالا هر مستطیل را بطور افقی یا عمودی بپیچید و انتهای آنها را ببینید. در طبقۀ وسط به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، آنها را بپزید.