با درست کردن این خورش مزه ای متفاوت از ترکیب مرغ و ذرت را تست می کنید که تند می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه خورش مرغ با ذرت آشنا می شوید.
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ : حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: 1 عدد، نگینی ریز شده
فلفل دلمه سبز یا زرد: 1 عدد، بزرگ و نگینی ریز شده
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
سس تند: 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ یا آب معمولی: 3 تا 4 پیمانه
جعفری تازه ریز شده: 1/4 پیمانه
ذرت فریزری یا کنسروی: 300 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید.
مرحله 2 - روغن و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید.
مرحله 3 - حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای 8 تا 10 دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
مرحله 4 - مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت متوسط بپزند.
مرحله 5 - ذرت را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود.
مرحله 6 - نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.