در این دستور گردو تست شده و همراه با مرغ در سرکه سیب پخته می شود. هم چنین برنج با شوید و جعفری همراه با سیب کته شده و با پنیر چدار مخلوط می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
-
گردو: 1 پیمانه سرخالی
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ: 2 و 2/1 پیمانه
- برنج: 2 پیمانه، شسته و خیس خرده
- سیب شیرین متوسط: 1 عدد، بدون پوست و خرد شده
- جعفری تازه: 4/3 پیمانه، خرد شده
- شوید تازه: 3/1 پیمانه، خرد شده
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر چدار خرد شده: 4/3 پیمانه
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- سینه یا ران مرغ: 8 تکه متوسط
- سرکه سیب: 4/1 پیمانه
طرز تهیه
مرحله 1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. گردوها را روی کاغذ روغنی ریخته و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید.
مرحله 2 - در یک تابه بزرگ کمی روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید و مرغ ها را سرخ کنید تا دو سمت آن قهوه ای شود.
مرحله 3 - مرغ ها را خارج کرده و 1 قاشق روغن زیتون را اضافه کنید، سپس سرکه سیب و 2/1 پیمانه آب مرغ را اضافه کرده و برای 1 دقیقه بجوشانید. مرغ های سرخ شده و گردوهای تست شده را افزوده، روی تابه را با فویل پوشانده و برای 5 دقیقه بپزید.
مرحله 4 - کره را در قابلمه بزرگ و مناسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا کره آب شود، سپس برنج را افزوده و برای 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله 5 - آب مرغ را با شوید و جعفری مخلوط کرده، به برنج اضافه کنید و اجازه دهید بجوش آید، سپس برای 10 دقیقه اجازه پخت دهید. سیب خرد شده را افزوده و 8 دقیقه دیگر بپزید. سپس درب ظرف را گذاشته و حدود 1 دقیقه زمان دهید تا وقتی که آب برنج تمام شود.
مرحله 6 - برنج را در ظرف مورد نظر کشیده و با پنیر چدار مخلوط کنید. مرغ و گردو را همراه با آب آن کنار مرغ چیده و سرو نمائید.
نکات
- به دلیل اینکه برنج در این دستور کته می شود، نمک آنرا کمتر از معمول بزنید.
- هنگام پخت برنج در صورت نیاز می توانید از آب بیشتری استفاده کنید.