مواد لازم برای تهیه ی سالاد قارچ و گوجه فرنگی:
روغن زیتون – یک قاشق سوپخوری
پیاز – ۱۰۰ گرم، ریز شده
سس گوجه فرنگی – یک پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز – ۵۰ گرم، ریز خرد شده
سس تند – یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپخوری
شکر – یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه – یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
کنسرو قارچ – یک قوطی
گوجه فرنگی سفت – ۲۰۰ گرم
ریحان خرد شده – یک قاشق سوپخوری
خیار با پوست – ۱۵۰ گرم، ریز خرد شده
طرز تهیه ی سالاد قارچ و گوجه فرنگی:
روغن زیتون را در تابه ریخته، پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سس گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سس تند را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. رب گوجه فرنگی و به ترتیب شکر، آبلیموترش، نمک، فلفل و قارچ ها را اضافه می کنیم. هنگامی که قارچ ها را اضافه کردیم، حرارت را خاموش کرده و گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا با حرارت تابه نرم شوند. در آخر ریحان خرد شده را اضافه کرده و بعد از این که مواد کاملا خنک شد، خیار ریز شده با پوست را اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم.