یک کارشناس موادغذایی گفت: کشمش، انجیر خشک و بادام تمایل به سیگار را کم کرده، در نتیجه ترک سیگار را راحت تر خواهند کرد.
زارع گفت : این مواد غذایی به راحتی قلیایی بودن بدن را افزایش می دهند، بنابراین تمایل به سیگار را کم می کند.
وی توصیه کرد؛
سیگاری ها اگر از آدامس های حاوی نیکوتین که مخصوص ترک سیگار است، استفاده می کنند، مواد اسیدی را (موادی که محیط بدن را اسیدی می کند) مصرف نکنند، زیرا خاصیت خنثی کننده خواهند داشت. مواد اسیدی شامل: انواع نوشابه ( کوکاکولا ، قهوه، آبمیوه و ماءالشعیر )، گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ، بادام زمینی، حبوبات است.
این کارشناس توصیه کرد: حداقل ۱۵ دقیقه قبل از مصرف این آدامس ها، از خوردن مواد اسیدی خودداری شود.
زارع با اشاره به مصرف سبزی های برگ سبز تیره در سیگار ی ها گفت: سبزی های برگ سبز تیره از مهم ترین و مناسب ترین منابع تغذیه ای برای جلوگیری از سرطان به شمار می آیند بنابراین از خوردن برگ های سبز تیره مانند کاهو صرف نظر نکنید، زیرا حاوی مواد مغذی بی شماری نسبت به برگ های سبز روشن هستند.
در حال حاضر سرطان ریه بیشترین میزان کشتار را در میان انواع سرطان ها ( بدون در نظر گرفتن سرطان پوست ) به خود اختصاص داده است.
استعمال دخانیات، نه تنها مضرات فردی دارد، بلکه اشخاص مرتبط با افراد سیگاری نیز جزو جمعیت در معرض خطر به شمار می آیند.