خوردن از کی با آدم بوده؟ بی تردید از ابتدای تاریک تاریخ زندگی بشر. و تنوع غذاهای انسان ها هم به گستره زیستگاه های فرزندان آدم، ضرب در طول آن است.
به گزارش روزگار نو، رویترز گزارشی تهیه کرده است تصویری از غذاهایی که برای ما عجیب و غریب است . این گزارش را مرور می کنیم:
نوعی کیک درست شده با حشرات در دانشگاهی در هلند. تحقیقات در این دانشگاه به این نتیجه رسیده که حشرات، سرشار از پروتئین، می تواند پاسخگوی نیاز جمعیت رو به ازدیاد بشر در قرن های آتی باشد:
نوعی غذا با موش در گوانجو:
نوعی غذا با خوکچه هندی در لیما:
آشپزی با گوشت بوش در بازار ابیجان ساحل عاج:
پیش غذای تهیه شده از حشرات در موزه تاریخ طبیعی نیویورک:
پسری در پایتخت مالاوی موش های پخته را بر چوب زده برای فروش:
در روستایی مشهور به مار،در شرق هانوی، مردی این خزنده را برای پخت آماده می کند:
پرورنده حشرات، کیفیت آنها را می آزماید:
خون پخته شده و امعا و احشای حیوانات:
خورشتی از گوشت سگ در رستوران معروفی در پیونگ یانگ:
پسرک برزیلی گونه ای از گورکن برزیلی را به فروش گذاشته:
نظامیان آمریکایی خون نوعی مار کبرا را در بانکوک می خورند:
بو داده مورچه:
غذا با سس مورچه درBarichara: