تمام مواد به جز پودر قند را با شکلات ذوب شده هم بزنید و در قالب مناسب که از قبل چرب کرده اید بریزید
مواد لازم :
کره : ۲۲۶ گرم
شکلات شیری : ۲۰۰ گرم
آرد : دو و یک چهارم پیمانه
شکر : یک پیمانه
پودر نارگیل : یک پیمانه
شربت شکلات : دو سوم پیمانه
شیر: یک پیمانه
تخم مرغ : ۴عدد
وانیل : کمی
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین : نصف قاشق مرباخوری
پودر قند : در صورت دلخواه
طرز تهیه :
فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره، شربت شکلات و تکه های شکلات را در ظرفی با جداره ضخیم روی حرارت کم ذوب کنید.
تمام مواد به جز پودر قند را با شکلات ذوب شده هم بزنید و در قالب مناسب که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت ۷۰تا ۸۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از کمی خنک شدن روی سینی پنجره ای برگردانید و بگذارید کیک کاملاً خنک شود. قبل از سرو و درصورت تمایل روی کیک کمی پودر قند بپاشید.