افرادی که تری گلیسیرید خون بالا، دیابت و یا فشار خون دارند و حتی شهروندانی عادی که سابقه ی بیماری ندارند و نیز کودکان با وجود اثرات مفید اجزای تشکیل دهنده آجیل باید آن را متعادل مصرف کنند.
ناهید کرمی خاطرنشان کرد: پسته، حاوی آهن، پتاسیم، فسفر و کلسیم است و همچنین ویتامین های B1، B3 و E را خود جای داده است که به دلیل وجود املاح مغذی و انواع ویتامین ها به افرادی که به کم خونی دچار هستند و یا جهت تقویت نیروی جسمانی به اشخاص توصیه می گردد.
کرمی؛
مصرف مغز پسته را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی
مفید دانست و تصریح کرد: افرادی که مبتلا به نارسایی های کبدی هستند و یا قند خون(دیابت) دارند و از ناراحتی های کلیه رنج می برند، نباید از پسته استفاده کنند.
مغز گردو، یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده ی
آجیل نوروزی است که کرمی از آن به عنوان راهی برای پایین آوردن کلسترول خون و پیشگیری از ابتلا به بیماری های ریوی نام برد و افزود: از آن جایی که مغز گردو دارای قند، پروتئین و انواع ویتامین هاست،
مصرف آن برای بدن انسان بسیار
مفید است.
وی تصریح کرد: گردو، حاوی اسیدهای چرب
مفید و همچنین املاح معدنی مانند کلسیم و فسفر است و نیز
مصرف گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ صفرا پیشگیری می کند.
در پایان گفت و گو، کرمی از افرادی که تری گلیسیرید خون بالا، دیابت و یا فشار خون دارند و حتی شهروندانی که سابقه ی بیماری ندارند و نیز کودکان خواست با توجه به تمام اثرات
مفید اجزای تشکیل دهنده ی
آجیل نوروزی با استفاده ی متعادل و بهداشتی از آن و دیگر خوراکی های نوروزی، ایام و تعطیلاتی مفرح را در پیش رو داشته باشند تا با بیماری و ابتلا به مسمومیت های احتمالی و بروز مشکلات، نوروز خود را در اورژانس بیمارستان ها و یا بستری در خانه ها نگذرانند.