مطالعات جدید نشان می دهد
انسانها به گونه ای جایگاه خود بر روی زمین را
مدیون ماهی ها هستند زیرا انقراض گسترده این جانداران در حدود 360 میلیون سال پیش باعث شکل گرفتن گونه ای جدید از حیات بر روی زمین شده است. به گزارش خبرگزاری مهر، مطالعات جدید نشان می دهند این تحول بزرگ تغییری دوباره برای نقطه آغاز تکامل تمامی مهره دارانی که اکنون در جهان زندگی می کنند به شمار رفته و در صورتی که رخ نمی داد، شاید فرصتی برای شکل گرفتن
انسانها و اجداد آنها به وجود نمی آمد و یا شاید
انسانها به شکلی متفاوت تکامل پیدا می کردند.
به گفته دانشمندان منشاء ویژگی های کلیدی مشترک میان پستانداران مدرن، پرندگان و خزندگان از قبیل دستها و پاهای پنج انگشتی به زمانی باز می گردد که پس از انقراض گسترده، حیات دوباره ظهور کرده است.
"لورن سالان" محقق دانشگاه شیکاگو می گوید: "این انقراض همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داده و به صورت جهانی رخ داد. این واقعه آغازی دوباره برای تنوع زیستی در هر نقطه از جهان، خشکی و آب بوده و جهانی کاملا متفاوت را به وجود آورده است."
"دوره دوونین" که از 416 تا 359 میلیون ادامه داشته به دوران ماهیان شهرت دارد. در این دوره گونه های متنوعی از جانداران اقیانوسها، رودها و دریاچه ها را فرا گرفته بودند اما اکثر این گونه ها با نمونه های زنده امروزی کاملا متفاوت بودند. با این حال شرایط با انقراض عمومی بر روی زمین به سرعت تغییر کرد.
بر اساس گزارش ایندیپندنت، یافته های جدید فسیلی و شیوه های تحلیلی اطلاعات با ارزشی را از تاثیرات این رویداد در اختیار دانشمندان قرار داده است. با این حال آنچه عامل اصلی این انقراض کلی بوده همچنان در پرده ای از ابهام باقی مانده است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.