گلخانه هوشمند
به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، کاربر با تنظیم میزان نور، شرایط آب و هوایی و آب به پرورش گیاهان داخل این گلخانه کوچک که به شکل گنبدی شیشه ای است، کم می کند. ویلکینسون این محصول را برای حضور در نمایشگاه "فناوری کُند" طراحی کرده بود.
گلخانه هوشمند
گلخانه بیوم دارای یک کپسول پیشرفته است که تا حدودی شبیه یک "تاماگوچی"* زنده عمل می کند. نور کم انرژی یکپارچه شده در این کپسول برای شبیه سازی نور خورشید عمل می کند در شرایطی که حسگرها اطلاعات شرایط آب و هوایی داخل محفظه شیشه ای را در لحظه ارائه می کنند.
گلخانه هوشمند
این گلخانه هوشمند به صورت خودکار با آی‌پد یا موبایل هوشمند کاربر ارتباط برقرار کرده و پس از اتصال نمایش خروجی از شرایط را روی دستگاه آغاز می کند. کاربر به عنوان باغبان، می تواند میزان نور، آب، شرایط آب و هوا و مواد مغذی را تغییر دهد.
گلخانه هوشمند
کاربران بیوم می توانند به سفارشی سازی گلخانه خود بر اساس محیط های مختلف مانند گرمسیری، بیابانی و یا حتی باغ گیاهان دارویی اقدام کنند. این محصول برای کنترل آسان طراحی شده و بر همین اساس تنها با فشار یک کلید می توانید در آن به پرورش گیاه بپردازند.
گلخانه هوشمند
هدف ویلکینسون از طراحی گلخانه بیوم ارائه روشی برای تجربه گذران وقت به صورت دیجیتال و استفاده ای متفاوت از موبایل های هوشمند بوده است. پرورش گیاهان با کمک دستگاه های هوشمند به نوعی مالکان را به در نظر گرفتن آهنگی کندتر برای زندگی و فاصله گرفتن از شرایطی ماشینی تشویق می کند.
گلخانه هوشمند
گلخانه هوشمند

*تاماگوچی اسباب بازی های دیجیتال هستند که برای نخستین بار در سال 1996 در ژاپن روانه بازار شدند. کاربران همانند یک حیوان خانگی باید از این موجودات مجازی مراقبت کنند.