مواد لازم برای تهیه آش ترش:
زولنگ – چهار بسته
سیرسبز و گشنیز و شوید – از هر کدام یک بسته
نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
چغندر قرمز – چهار عدد
اناریجه – دو بسته
گزنه – ۵۰۰ گرم
کدو تنبل خردشده – نصف عدد
نخود، لوبیاچیتی، باقلا با پوست و عدس – از هر کدام ۱۰۰ گرم
خرده برنج خیسکرده – ۲۵۰ گرم
رب انار – دو پیمانه
سیر و پیازداغ – به میزان لازم
طرز تهیه ی آش ترش:
حبوبات و باقلا را جداگانه بپزید. چغندرهای قرمز را هم جداگانه آبپز و سپس رنده کنید. در ظرفی بزرگتر کمی روغن ریخته زردچوبه را تفت داده و بعد خرده برنج را همراه چهار پیمانه آب بپزید. وقتی برنج لعابداد، سبزی آش را به همراه حبوبات، باقلا و چغندر رندهشده اضافه کنید. در مرحله آخر کدوی خردشده، رب انار و نمک را هم به آش افزوده و پس از اینکه آش کاملا جا افتاد در ظرف کشیده و با سیرداغ و پیازداغ تزئین نمایید.
نکته:
این آش معمولا در چهارشنبهسوری مصرف میشود و عموما هم چند خانواده با هم درست میکنند. در صورتی که سبزیهای اصلی آش را نداشتید میتوانید از سبزی آش معمولی هم استفاده کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.