در دوران تولگی سگ ها دارای 28 دندان شیری می باشند . که این دندان ها در هنگام 6 الی 8 هفتگی بیرون آمده و رشد می کنند . در این سن سگ ها از دندان برای خرد کردن ویا تکه تکه کردن استفاده نمی کنند و دندان های اصلی تا یک سالگی بیرون می آیند . دندان های شیری می افتند و دندان های اصلی جایگزین آن ها می شوند که برای سگ ها این یک چرخه ی بسیار سخت می باشد . در این هنگام توله ها به منظور بیرون آمدن دندان اصلی از لثه تمایل زیادی به جویدن دارند که شما باید با فراهم کردن دندانی (اسباب بازی مخصوص سگ ) توله ی خود را از جویدن اشیا داخل منزل مانند مبلمان های چوبی و ... منع کنید .


قورت دادن دندان شیری در توله ها یه امر بسیار رایج می باشد .


در صورتی که دندان شیری سگ به طور کامل نیافتاد شما باید با دامپزشک مشورت کنید .اگر بعضی از دندان های شیری بین دندان های اصلی حبس شده باشد ، دامپزشک به راحتی آن ها را از لثه ی سگ جدا کرده و می کشد .



دندان ها ی جلو


این دندان ها اولین دندان های شیری سگ می باشند که می افتند . دندان های جلو در سن 3 الی 4 ماهگی شروع به افتادن می کنند .


دندان های نیش


این دندان ها حدودا در 4 ماهگی می افتند .


دندان های آسیا


دندان های آسیا در 6 ماهگی می افتند و در این دوران دندان های آسیا اصلی رشد می کنند که این دندان ها تکمیل کننده ی چرخه ی رشد دندان سگ می باشند .


در مدت 8 ماه توله سگ شما دارای 42 دندان اصلی می شود که نژاد سگ سرعت و زمان افتادن و رشد دندان های اصلی را تحت تاثیر قرار می دهد .

به عنوان مثال در سگ های بزرگ سرعت این چرخه از سگ های عروسکی بیشتر می باشد .


ترجمه : بهار (baran_bahar)
منبع : vetinfo