این قرص نان قهوه ای رنگ، مطبوع و با طعمی تلخ و شیرین است. این نان را می توانید برای صبحانه همراه با مربا و یا حتی کنار غذاهای گوشتی سرو کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه نان شکلات سیاه آشنا می شوید.
مواد لازم برای یک قرص نان
- خمیرمایه خشک: 2 قاشق چایخوری
- آب: 1 و 3/2 پیمانه
- شکر: 4 قاشق غذاخوری پر
- آرد: 2 و 3/2 پیمانه
- پودر کاکائو: 1 پیمانه
- نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - خمیرمایه را در 2/1 پیمانه از آب بریزید و 5 دقیقه استراحت دهید، سپس شکر را افزوده و هم بزنید تا شکر حل شود.
مرحله 2 - آرد، نمک و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ الک کرده، وسط آنرا گود کرده و مخلوط خمیرمایه را در آن بریزید.
مرحله 3 - مایه را مخلوط کنید و مابقی آب را کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر بدست نچسبد. سپس خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید گذاشته و به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیری نرم و کشدار درست شود.
مرحله 4 - خمیر درست شده را در یک کاسه تمیز قرار داده و روی آنرا با دستمال پوشانده، به مدت 1 ساعت یا کمی بیشتر استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
مرحله 5 - خمیر را کمی ورز دهید و به شکل یک قرص نان گرد در آورده و روی سینی فر که کاغذ انداخته اید، قرار دهید. روی آنرا پوشانده و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
مرحله 6 - روی خمیر را به کمک قیچی یا چاقو به شکل بعلاوه در آورید، کمی پودر کاکائو روی خمیر الک کنید. سپس آنرا در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخت اجازه دهید سرد شود، سپس همراه با صبحانه و مربا یا در کنار غذاهای گوشتی سرو کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.