ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین خوراكی پیشنهادی است. ویتامین A كه یك آنتیاكسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیكالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن جلوگیری میكند.
به گفته پزشكان، تاثیر رادیكالهای آزاد ممكن است باعث شود كه فرد دچار بیماری آب مروارید و دیگر بیماریهای چشمی شود.
متخصصان تغذیه معتقدند: افرادی كه میزان بالایی از ویتامین A را دریافت كنند كمتر در خطر ابتلا به بیماری آب مروارید هستند.
از دیگر فواید این میوه فیبر موجود در آن است كه مانع از بروز یبوست در افراد میشود.
به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، بتاكاروتن موجود در این میوه است، آن را به ماده خوراكی مفیدی برای سلامت قلب تبدیل كرده است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.