ایسنا: نتایج یک مطالعه جالب و عجیب نشان داده است افرادی که در بشقاب و فنجان قرمز رنگ غذا میخورند و آب مینوشند، مقدار مصرف مواد غذایی آنها تا ۴۰ درصد کاهش پیدا میکند.
گروهی از کارشناسان آلمانی و سوئیسی در این مطالعه دریافتند از آنجا که رنگ قرمز به طور ناخودآگاهی مردم را به یاد خطر، ممنوعیت و توقف میاندازد میتواند مانع از زیاد خوردن شود و فرد را به کم خوری تشویق کند.
این کارشناسان بر اساس یافتههای اخیر خود تاکید کردند که دولتها و صنایع غذایی باید برای بسته بندی تنقلات و غذاهای ناسالم از رنگ قرمز استفاده کنند تا یک نشانه هشدار دهنده برای مصرف کنندگان باشد.
نتایج این مطالعه در مجله «اشتها» به چاپ رسیده است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.