باید بدانید که از بیست سال پیش تا کنون این سرطان روند فزاینده ای داشته است، که شاید علت این افزایش مسائل زیست محیطی باشد.
سرطان مغز: تومورهای مغزی خطرناکند، چه خوش خیم باشند چه بدخیم
سرطان مغز هم مانند بسیاری از تومورهای دیگر میتواند خوش خیم (کم شدت و متمرکز) و یا به شدت سرطانی و بدخیم باشد و به بافت های مجاورش حمله کند. البته، سرطان های مغز، حتی خوش خیم شان هم میتوانند خطرناک باشند، چرا که تومورها میتوانند عملکردهای مغزی را تنها به علت دربرگرفتن بافت های مجاور (بینایی، شنوایی، حافظه و...)، مختل کنند.
علائم سرطان مغز چست؟
سرطان مغز چه خوش خیم و چه بدخیم، ممکن است علائم یکسانی داشته باشد. علائم متنوع اند و میتوانند مزمن (دائمی) و یا متناوب باشند.
مشخص ترین علامت سرطان مغز، سردردهای مکرر است، خصوصاً دردهایی که طولانی مدت باشند.
علائم دیگر بنابر محل قرار گرفتن سرطان مغز متفاوت هستند:
تهوع و استفراغ، خصوصاً صبح ها.
گیج بودن، حواس پرتی و سرگیجه.
مشکلات بینایی و شنوایی.
مشکلات رفتاری (از دست دادن هماهنگی، بی حسی و کرخی، ضعف و...).
دشوار بودن تمرکز، مشکلات حافظه و آشفتگی.
مشکلات خلق و خو و شخصیت.
چند نکتۀ احتیاطی ضروری
اگر چه دلایل بروز سرطان مغز نامشخص اند، در عوض، میدانیم که قرار گرفتن در معرض برخی آلاینده ها، خصوصاً آفت کش ها، احتمال ابتلا به این سرطان را افزایش میدهد. از سوی دیگر، باید بدانید که قرار گرفتن در معرض امواج الکترومغناطیس مانند امواج تلفن همراه و آنتن ها، نیز به شدت در افزایش خطر و پیشرفت سرطان مغز مورد اتهام هستند. در نتیجه، برای رعایت احتیاط، برای صحبت کردن با تلفن همراه از گوشی و هندزفری استفاده کنید (این کار باعث میشود که گوشی تلفن از سرتان دور باشد) و این شیوۀ استفاده از تلفن را به کودکان تان هم آموزش دهید!
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.