ندرو گری، دانشجوی مهندسی کامپیوتر یک خودروی کوچک رباتیک برای طوطی آفریقایی طوسی رنگ خانگی خود ساخت تا از جیغ زدن های دائمی او خلاص شود.
او به NBC News گفت: «به همین سادگی است. ما این
طوطی را ده یازده سال است که داریم. نامش "فلفل" است و من می خواستم راهی پیدا کنم که از سر و صدای او خلاص شویم. هیچ روشی برای ساکت کردن او جواب نمی داد.»
این دانشجو آموخته 29 ساله دانشگاه فلوریدا می گوید که وقتی از نیروی دریایی مرخصی گرفت و به خانه آمد، حدود یک ماه وقت بر روی این اختراع گذاشت.
در ابتدا او یک تفنگ آب پاش ساخت که با صدای
طوطی فعال می شد و با هر جیغ
طوطی بر رویش آب می پاشید. گری می گوید: «این اختراع تبدیل به حمام پرنده شده بود. فلفل شروع به ایجاد سر و صدا می کرد تا رویش آب پاشیده شود.»
او سپس یک طبل با کنترل از راه دور ساخت که هر وقت صدای بلندی در اتاق بود، شروع به نواختن می کرد. گری می گوید: «بعد از روز سوم یا چهارم،
طوطی به این طبل عادت کرد و در نهایت صدای بیشتری در اتاق به راه می افتاد.»
بالاخره او یک راه حل پیدا کرد: «من فهمیدم که این پرنده دوست دارد دائماً در کنار ما و در همان اتاقی باشد که ما هستیم. بنابراین من Bird Buggy را ساختم.»
Bird Buggy یک خودروی رباتیک است که به فلفل این امکان را می دهد که به راحتی در خانه گردش کند و این کار را با هدایت فرمان چهارسویه با نوکش انجام می دهد. این خودرو برقی است و چرخ های برقی در جلو و پایه ها در عقب قرار دارند. این خودرو علاوه بر فرمان هدایت، با حالت رباتیک هم حرکت می کند که توسط کامپیوتر به ایستگاه شارژ برمی گردد.
جلوی خودرو حسگرهایی نصب شده است که از برخورد فلفل به اجسام جلوگیری می کند.
گری می گوید: «فلفل راندن این خودرو را بلد است. جلو و عقب و چپ و راست می رود. او عاشق این اسباب بازی جدیدش است.»
گری این مدل را به اندازه روزنامه تاشده درست کرده است تا فلفل حس کند که هنوز در قفسش است.
او می گوید که در حالیکه این اختراع به او کمک می کند که سلامت عقلش را حفظ کند، امیدوار است که به طرق دیگری هم به او کمک کند: «این فقط یک آزمایش بود که ممکن است در آینده باعث شود شغلی گیر بیاورم.»
منبع: برترین ها
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.