فارس نیوز: محققان به موش هایی که دچار ولع غذایی بودند، دوزهای داروی تولید شده از بزاق تمساح دادند و مشاهد کردند که میانگین خوردن روز افزون غذا در موش ها خصوصا شکلات کاهش یافت. گاهی از اوقات افراد نمی توانند جلوی خوردن چیزی را در خودشان بگیرید که به آن اعتیاد غذایی گفته می شود. اعتیاد غـذایی در شکل ها و انواع مختلف وجود دارد کـه می تواند به چاقی بیش از حد، دیابت و سایر بیماری های خطرناک منجر شود اما فهمیدن دلیل ابتلا به این اعتیاد های غذایی کار ساده ای نیست.
محققان آمریکایی همچنین در این تحقیقات خود دریافتند که داروی تولید شده از بزاق تمساح تا حد زیادی به ثبات سطح قند خون در افراد دچار بیماری دیابت نوع دوم ناشی از چاقی کمک می کند. دیابت را بر حسب علت ایجاد بیماری به دو گروه دیابت نوع اول و دوم تقسیم میکنند. دیابت نوع اول یا دیابت نوجوانان در نتیجه تخریب نابجای سلول های مولد انسولین به وسیله دستگاه ایمنی بدن رخ میدهد. این بیماران مجبورند از همان ابتدا با تزریق انسولین خارجی کمبود این هورمون را در بدن رفع کنند و قند خود را در حالت عادی نگه دارند.
دیابت نوع دوم یا دیابت بزرگسالان معمولاً در میانسالی بروز میکند و زمینه ارثی در ایجاد آن دخیل است. این نوع دیابت به علت مقاومت پیدا کردن سلول های بدن به انسولین رخ میدهد و علاجی ندارد اما کارهای مختلفی میتوان برای اداره درمانی و نیز پیشگیری از آن انجام داد. کنترل دقیق دیابت و طبیعی کردن قند خون در هر دو نوع این بیماری میتواند باعث جلوگیری از بروز عوارض دراز مدت تهدید کننده حیات ناشی از آن شود و عمر طبیعی بیماران را تضمین کند.
دیابت نوع دوم بسیار شایع تر از دیابت نوع اول است به طوری که ۹۰ تا ۹۵ درصد بیماران به نوع دوم دیابت مبتلا هستند.سازمان بهداشت جهانی در تازهترین گزارش خود پیش بینی کرده است که میزان مرگ و میر افراد دیابتی تا سال ۲۰۳۰ میلادی افزایش یابد.این سازمان تعداد افراد مبتلا به دیابت در جهان را بیش از ۳۴۶ میلیون نفر اعلام کرده و گفته است: پیروی از رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، وزن مناسب و خودداری از مصرف دخانیات به مبتلا نشدن به بیماری دیابت کمک میکند.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.