مواد لازم برای تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر:
فیله مرغ – ۱۴۰ گرم
پیاز – ۱۵ گرم
قارچ خردشده – ۶۰ گرم
عصاره مرغ – یک عدد
پنیر پیتزا – ۷۰ گرم
نان باگت – یک عدد
روغن – به میزان لازم
گوجه و خیارشور – برای تزئین
طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر:
ابتدا پیاز را تفت میدهیم تا کمی طلایی شود، سپس فیله مرغ قطعه قطعه شده را با آن تفت میدهیم تا گوشت فیله سرخ شود. بعد از سرخ شدن فیله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه میکنیم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنیر پیتزا را به آن میافزاییم و خوب هم میزنیم که خمیر نرم شده و کل مواد را در برگیرد. نان باگت را خالی کرده و مواد را داخل آن میریزیم و گوجه و خیار شور را به آن میافزاییم.