این پنکیک به واسطه داشتن ذرت شیرین و خوشمزه است که می توانید برای یک وعده شام سبک همراه با سالاد دلخواه سرو نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک ذرت آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر
آرد سفید: 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
شیر: دو سوم پیمانه
کنسرو ذرت: 1 عدد، 200 گرمی
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
چاتنی گوجه فرنگی برای سرو

طرز تهیه
مرحله 1 - آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود.

مرحله 2 - نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله 3 - روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله 4 - پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاب یا تند سرو نمایید.