مواد لازم برای تهیه ی برنج سرخ کرده مخلوط به سبک چینی:
پیاز خرد شده – سه چهارم پیمانه
روغن – دو و نیم قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده – یک عدد یا بیشتر
روغن کنجد – سه قطره
مرغ پخته، خرد شده و به قطعات ریز درآمده – ۲۵۰ گرم
هویج ریز خرد شده – نصف پیمانه
نخود فرنگی یخزده – نصف پیمانه
برنج – ۴ پیمانه
پیازچه – ۴ عدد
جوانه گندم – ۲ پیمانه
سس سویا – دو قاشق غذاخوری یا در صورت تمایل بیشتر
طرز تهیه ی برنج سرخ کرده مخلوط به سبک چینی:
درون یک تابه گود، پیازهای خرد شده را درون روغن به مدت ۱۰- ۸ دقیقه یا تا حدی که طلایی رنگ شوند روی حرارت متوسط سرخ کنید. تابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. تخممرغ را با سه قطره سس سویا و سه قطره روغن کنجد مخلوط کرده و کنار بگذارید. نصف قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید و بچرخانید به صورتی که تمام سطح تابه آغشته به روغن شود. مخلوط تخممرغ را درون تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید، سپس آن را از درون تابه بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. یک قاشق روغن درون تابه حرارت داده، تکههای پخته شده مرغ همراه با هویج کاملا ریز شده، نخود فرنگی و پیاز سرخ شده را به تابه اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه آنها را تفت دهید.
برنج، پیازچه و جوانه گندم را به ظرف اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و سه دقیقه آنها را سرخ کنید. دو قاشق سس سویا و تخممرغ تقسیم شده را به مخلوط برنج اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.