مواد لازم برای تهیه ی نان هندی چپاتی:
آرد کامل گندم – ۱ پیمانه
آرد معمولی – ۱ پیمانه
روغن زیتون – ۲ قاشق غذا خوری
نمک – مقداری
آب ولرم – ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه ی نان هندی چپاتی:
آرد ها را با نمک مخلوط کنید و آب و روغن را به آن اضافه کنید، ورز دهید تا یک خمیر خوب و نرمی بدست آید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه استراحت کند، بعد از خمیر گوله هایی جدا کنید و با وردنه و کمی آرد بازکنید. یک ماهی تابه بزرگ را داغ کنید بعد نان ها را در تابه بیندازید. وقتی یک طرفش لکه های قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگر را برگردانید تا خوب پخته شود.