1) تغذیه مناسب:
به همه بیماران
دیابتی توصیه میكنیم كه در رژیم غذایی خود مقادیر متناسب و معینی از مواد نشاستهای مانند نان یا برنج، ماكارونی یا سیبزمینی مصرف كنند چرا كه مصرف این گروه از مواد در رژیم غذایی بیماران
دیابتی لازم و ضروری است. چون اگر مقدار معینی از كالری را از طریق مواد نشاستهای دریافت نكنند، مجبورند چربیهای بیشتری مصرف كنند كه برایشان مضر است.
2) كمكردن مصرف چربیها:
به خصوص چربیهای اشباع و شیرینیها در رژیمغذایی استفاده نشود و به حداقل میزان رسانده شود.
3) افزایش مصرف سبزی ومیوه:
به عنوان منابع فیبر، ویتامین و املاح و مقدار معین و مجاز میوهها به شكل 3 وعده در روز و مصرف خود میوه به
جای آبمیوه به
دیابتی ها
توصیه می شود. میوههایی را كه میتوان با پوست مصرف كرد بهتر است به همان شکل مصرف كنند. به طور كلی مصرف سبزیها و میوهها حركت دستگاه گوارش را كمتر میكند، باعث میشود كه تخلیه معده كمی با تاخیر انجام شود و قند خیلی سریع بالا نرود.
4) انجام فعالیتهای بدنی مناسب و ورزش روزمره:
توصیه میكنیم ورزشهای هوازی را حداقل روزی نیمساعت و حداقل 5 روز در هفته انجام دهند. منظور ما از ورزشهای هوازی پیادهروی، شنا یا دویدن است. اگر شخص قادر به انجام ورزشهای هوازی نبود ـ مثلا شخصی آرتروز پیشرفته داشت، كمردرد داشت یا زانوهای وی مشكل داشت و نمی توانست راه برود یا شنا كند ـ میتواند از ورزشهای مقاومتی مثل ورزش با وسیله، ورزش با وزنه، كشهای ورزشی یا باندهای ورزشی در منزل استفاده كند.
5) مصرف به موقع قرصهای خوراكی ضددیابت برای كنترل قندخون به ویژه در بیماران دیابتی نوع دوم:
مصرف صحیح انسولین در صورت لزوم در بیماران
دیابتی نوع دو كه نباید آن را به تاخیر بیندازند ضروری است.
6) اندازهگیری متناوب و منظم قندخون در منزل:
به منظور پیگیری تاثیر درمان تا متوجه شویم درمان در حد كافی انجام شده یا نه و آیا شخص به اهداف درمانی رسیده است باید قندخون را منظم کنترل کرد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.