مصرف لوبیای سویا به میزان زیادی موجب افزایش حافظه می‌شود.


یك متخصص تغذیه گفت: مصرف لوبیای سویا موجب افزایش حافظه، كاهش كلسترول بد و افزایش كلسترول خوب می‌شود.


سید ضیاءالدین مظهری افزود: مصرف لوبیای سویا موجب كاهش كلسترول بد خون LDL می‌شود و از اكسیداسیون كلسترول( HDL )جلوگیری می‌كند.


وی گفت: مصرف سویا رادیكال‌‌های آزاد را خنثی می‌كند و مانع از تشكیل پلاك‌ در عروق خونی می‌شود. سویا یكی از موادی است كه سرشار از فیتو استروژن‌ است كه در تقویت حافظه و افزایش هوش بسیار مفید است.


این متخصص تغذیه افزود: فلزاتی مانند روی و منیزیم نیز در افزایش حافظه و تقویت آن مؤثر است كه این گونه مواد در سبزی‌ها و میوه‌ها به وفور یافت می‌شود.


مظهری اضافه كرد: برای افزایش حافظه و تقویت آن می‌توان از منابع غذایی حاوی كولین استفاده كرد. كولین بر سلول‌های عصبی تأثیر می‌گذارد و موجب ساخته شدن استیل‌كولین می‌شود.


وی گفت: استیل كولین برای افزایش حافظه و فعالیت‌های عضلانی بسیار مفید است. كولین در مواد غذایی مانند شیر، تخم‌ مرغ و بادام ‌زمینی به وفور وجود دارد.