سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزی‌جات، زیره، گل‌ كلم و قارچ، برخی از مواد تشكیل دهنده این غذای هندی هستند.
مواد لازم (برای 6 نفر)
روغن سبزی‌جات:‌ یك قاشق غذاخوری
پیاز:‌ یك عدد، خلال شود.
سیر: 2 حبه،‌خرد شود.
چوب دارچین: یك عدد
هل از پوست در نیامده: 6 عدد
زیره: یك و نیم قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
برنج دانه بلند: ‌2 پیمانه
آب سبزی‌جات: 3 پیمانه
لوبیا سبز خرد نشده: 175 گرم، سر و ته آن زده شود.
گل كلم: 200 گرم، به گلچه‌های كوچك تقسیم شود.
قارچ: 100 گرم، دو نیم شود.
برگ گشنیز تازه: نصف پیمانه
بادام بو داده:‌ 2 قاشق غذاخوری
ماست كم چرب: 4/1 پیمانه
طرز تهیه:
• روغن را درون قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم كنید.
• سیر و پیاز را در روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه نرم شوند حرارت دهید.
• دارچین، هل، زیره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه كنید و 30 ثانیه آن‌ها را حرارت دهید.
• برنج را به ظرف اضافه كرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط كنید، سپس آب سبزی‌جات، لوبیا، گل كلم و قارچ را به آن‌ها اضافه كنید.
• قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی‌كه آب آن جذب شود، بگذارید بجوشد.
• سپس حرارت را تا حد امكان كم كرده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه برنج نرم شود، آن را حرارت دهید.
• چوب دارچین را از درون قابلمه بیرون آورید.
• غذا را در طرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز و بادام بو داده بریزید و همراه با ماست آن را میل كنید.