پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: مدیر کل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه شرایط ببر سیبری به لحاظ تغذیه و سلامت عمومی خوب است گفت: شرایط نگهداری حیوان در قرنطینه اصلا شرایط مناسبی نیست چرا که این اتاق هم از نظر فضا و هم از نور خیلی محدود است.

محمدی با اشاره به تکرار آزمایش روی ببر سیبری ماده گفت: طبق آخرین تماسی که با مسئولان سازمان دامپزشکی داشته‌ایم آن‌ها اظهار می‌کنند که این موضوع مرتبط با وزارت بهداشت است و طبق نظر وزارتخانه باید حیوان در قرنطینه باشد اما طی مکاتبه‌ای که در چند هفته گذشته داشتیم از سازمان دامپزشکی درخواست کردیم با حضور محیط زیست، وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی جلسه برای تعیین تکلیف این ببر تشکیل شود و اگر امکانش هست نمونه گیری برای بار سوم انجام شود.
محمدی با اشاره به اینکه در صورت وجود مشمشه باید در این سه سال ببر تلف می‌شد ادامه داد: اگر حیوان مبتلا به مشمشه بود باید علاوه بر ظهور علائم آن تاکنون تلف می‌شد اما طبق نظر دامپزشکان ما طی این مدت حیوان مشکلی نداشته است.
شرایط نگهداری ببر سیبری در قرنطینه اصلا مناسب نیست

وی با بیان این مطلب که نظر سازمان دامپزشکی همچنان معدوم شدن حیوان است گفت: سازمان دامپزشکی اصرار دارد که ببر معدوم شود و تا به امروز نیز که این اتفاق نیفتاده به خاطر مخالفت مسئولان محیط زیست بوده است و اگر همچنان سازمان دامپزشکی اصرار بر بیماری این ببر دارد به صلاح نیست که بیشتر از آن این حیوان رنج ببرد.
مدیر کل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با اظهار نارضایتی از شرایط نگهداری ببر سیبری در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به عدم تعیین تکلیف این حیوان مدیریت باغ وحش تهران اعلام آمادگی کرده تا هر شرایطی که مورد نظر سازمان دامپزشکی است را فراهم کند تا این حیوان از قرنطینه خارج شود در غیر اینصورت نیز امیدواریم هر چه زودتر این حیوان تعیین تکلیف شود.
به گزارش دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: پروژه تبادل ببر سیبری و پلنگ ایرانی در سال ۱۳۸۹ با ورود دو قلاده ببر سیبری از روسیه و خروج دو قلاده پلنگ از کشور رقم خورد.
ببرهایی که قرار بود پس از یک ماه اقامت در باغ وحش تهران به میانکاله منتقل شوند تا نسل منقرض شده ببر مازندران را احیا کنند!
ببر هایی که پس ماه ها خوردن گوشت الاغ های پیر و مریض به بیماری مشمشه مبتلا شدند، ببر نر تلف شد و ببر ماده نیز که ابتلا به مشمشه و لزوم معدوم سازی آن توسط سازمان دامپزشکی تایید شده در قرنطینه ای نامعلوم بسر می برد.