معاون وزیر محیط زیست روسیه با بیان اینکه این کشور برای ورود مجدد ببر سیبری به ایران مشکلی نمیبیند افزود: بررسی و کارشناسی ورود این حیوانات به ایران انجام شده و تنها چیزی که باقی مانده گذراندن مراحل اداری است.
به گزارش ایسنا نیکولای پوپوف در مراسم امضای پروتکل الحاقی به کنوانسیون دریای خزر (تهران)، افزود: اتحادیه بین المللی حفاظت از محیط زیست که ایران و روسیه از جهت اعمال نظر نفوذی بر روی آن ندارند، این اقدام را تایید کرده و با مذاکراتی که بین ایران و روسیه انجام شده ببرهای سیبری به ایران وارد میشوند.
وی ادامه داد: تمام اقدامات لازم از طرف روسیه انجام شده و بر روی حیوانات منتخب آزمایشات پزشکی لازم را انجام دادهایم.
پوپوف افزود: البته برای تسریع پروسه منتظر نظر این اتحادیه نماندیم و اقدامات لازم را انجام داده و مدارک مورد نیاز را ارائه کردهایم و پس از آنکه تصمیم اتحادیه ابلاغ شود، فورا تبادل صورت خواهد گرفت.