دکتر معصومعلی معصومی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص شیوه استفاده درست از روغنها اظهار کرد: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی توصیه میشود حداقل میزان روغن در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی سرخ کردن را یکی از شیوههای نامناسب استفاده از
روغن عنوان و از شهروندان خواست تا حتی المقدور از
روغن جهت سرخ کردن، کمتر استفاده کنند.
این جراح و فوق تخصص قلب در ادامه عنوان کرد: استفاده از از
روغن به صورت کباب پز، بخار پز و پخت در فر از جمله روشهای استفاده مناسب از انواع روغنهاست.
معصومی با اشاره به اینکه
روغن به دو منظور طعمدار کردن و تامین چربی بدن مورد استفاده قرار میگیرد، تصریح کرد: بهتر است شیوههای استفاده درست از انواع روغنها در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی با تاکید بر اینکه
روغن زیتون و کانولا بهترین نوع روغنهای تامین کننده چربیهای اساسی بدن هستند، تصریح کرد: این روغنها بایستی حدود نیمی از کل روغنهای مصرفی افراد را تشکیل دهند. 30 درصد روغنهای مصرفی افراد بایستی از نوع روغنهای مایع، ذرت، آفتابگردان، سویا باشند و تنها حدود یک پنجم
روغن مصرفی افراد بایستی از نوع روغنهای حیوانی باشد.
این جراح و فوق تخصص قلب کرمانشاهی در ادامه با تاکید بر اینکه روغنهای حیوانی فقط در صورتی قابل استفاده خواهند بود که فرد چاق نبوده و مصرف سیگار نداشته باشد ضمن اینکه ورزش نیز در برنامه زندگی وی گنجانده شود.
معصومی تاکید کرد: به هیچ عنوان روغنهای جامد در برنامه غذایی افراد گنجانده نشود. روغنهای جامد سمی هستند و به هیچ عنوان نباید استفاده شوند.