همه شما با روش استفاده از باقلا در شوید پلو آشنا هستید، در این دستور از همان باقلا در خورش استفاده شده است که مزه ای تا حدودی شبیه به باقلا قاتق شمالی را در ذهن تداعی می کند. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه خورش باقلا آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
پیاز کوجک: 2 عدد
سینه مرغ: 2 عدد، قیمه شده
باقلا سبز کوچک و دو نیم شده: 200 گرم
آب مرغ: 2 و 4/1 پیمانه
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
جوز هندی: 4/1 قاشق چایخوری
بادنجان متوسط: 2 عدد
گوجه فرنگی: 4 تا 6 عدد
سیر: 2 حبه، له شده
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - نصف روغن را در قابلمه ای ریخته، یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن ریخته، به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، سپس تکه های مرغ را افزوده و تفت دهید تا طلائی شوند.
مرحله 2 - باقلا را که از قبل تمیز کرده و آنرا دو نیم کرده اید، همراه با آب مرغ اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه بپزید تا باقلا و مرغ ها پخته شده و آب خورش باندازه یک استکان بماند.
مرحله 3 - در ماهیتابه ای مابقی روغن را ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، بادنجان ها را با پوست خوب شسته، خرد کرده و همراه با یک پیاز باقیمانده که خرد کرده اید، تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند، سپس سیر و گوجه های خرد شده و نعناع را افزوده، نمک و فلفل آنرا تست کرده و مخلوط را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید.
مرحله 4 - برنج را به روش همیشگی دم کنید. هنگام سرو غذا، مخلوط بادنجان را به خورش اضافه کرده و در ظرف دلخواه کشیده، با کمی نعناع یا سبزی تازه تزئین نموده و همراه با برنج سرو نمائید.
نکات
می توانید در این خورش از 2 قاشق آب گوجه فرنگی غلیظ نیز استفاده کنید.
اگر از باقلای خشک استفاده می کنید، بهتر است آنها را از قبل کمی نیم پز کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.