برای مقابله با پیری بدن، گیاهان، خوراکی ها و ادویه هایی با خواص فوق العادۀ آنتی اکسیدانی وجود دارند. آیا آنها را می شناسید؟


گیاهان و خوراکی ها به دو روش می توانند تأثیر بگذارند.
آنها از یک سو، خودشان سرشار از آنتی اکسیدان اند و از سوی دیگر به سیستم آنتی اکسیدان داخلی بدن کمک می کنند. به یاد داریم که آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که هم توسط مواد غذایی به بدن ما می رسند و هم توسط خود بدن تولید می شوند.

آنتی اکسیدان ها بدن را در مقابله با رادیکال های آزاد یاری می کنند، رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که سرعت پیرشدن را افزایش می دهند. وارد کردن آنتی اکسیدان ها در برنامۀ غذایی به طور منظم، روشی عالی برای مبارزه با پیری است.



Resigzed Image Click this bar to view the full image.








سه گیاه با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان


چای

جینکو بیلوبا

جینسینگ یا جنسان




خوراکی هایی با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان


آلو خشک، آلو

انگور سیاه، کشمش

زغال اخته، توت، تمشک، توت فرنگی، گیلاس

کیوی

گریپ فروت صورتی

سیر

کلم پیچ، کلم بروکلی

اسفناج

چغندر

فلفل قرمز

پیاز





ادویه هایی با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان


زنجبیل

زردچوبه

فلفل سیاه

جوز بویا

وانیل




یادآور می شویم که این موادغذایی، ادویه ها و گیاهان که به خودی خود مفیدند، باید با یک برنامۀ غذایی متنوع و متعادل همراه شوند.
بهتر است که تا جایی که می توانید آلوی خشک و اسفناج بخورید و دیگر خوراکی ها را نادیده نگیرید.