ای و تارت شبیه به هم هستند با این تفاوت که پای روکش دارد ولی تارت بدون روکش می باشد. در این دستور با نمونه ای از پای مرغ آشنا می شوید.
مواد لازم برای خمیر پای
کره: 75 گرم
آرد: یک و نیم لیوان
نمک: کمی
آب: به میزان لازم در حدیکه خمیر نرم و لطیف شود
مواد لازم داخل پای
مرغ پخته و ریش شده: 1 لیوان
پیاز داغ: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
قارچ: 100 گرم
فلفل دلمه: 1 عدد
سوسیس کوکتل: 2 عدد
سس سفید: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت و نخود فرنگی: نصف لیوان
پنیر پیتزای رنده شده: 200 گرمنمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر پای
مرحله 1 - آرد را در کاسه ای الک کرده، مقداری نمک به آن افزوده و کره را روی آن رنده کنید (کره بایستی کاملا سرد باشد) و با دست کاملا با آرد مخلوط نمایید.
مرحله 2 - آب یخ را کم کم به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر کاملا نرمی بدست آید. خمیر نیازی به ورز دادن زیاد ندارد و پس از آماده شدن قابل استفاده می باشد.
طرز تهیه مواد داخل پای
مرحله 1 - پیاز را در کمی روغن یا کره تفت داده، نمک، فلفل و زردچوبه نیز افزوده سپس مرغ پخته و ریش شده را نیز اضافه کنید و با پیاز مقداری تفت دهید. قارچ، سوسیس و سبزیجات را که قبلا کمی تفت داده اید به مواد بیافزایید و با هم مخلوط کنید. کمی از پنیر پیتزا را نیز برای چسبندگی بهتر مواد به آن اضافه کنید.
مرحله 2 - در یک قالب گرد یا قالب پای، خمیر را پهن کرده به طوریکه کف و دیواره های قالب را بپوشاند.
مرحله 3 - سس سفید را روی خمیر پخش کنید و مخلوط مرغ را روی آن بریزید، در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد بپاشید. از اضافه های خمیر نوارهایی درست کرده و روی مواد بچینید.
مرحله 4 - پای را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه پخت کنید. پس از اینکه پای از داغی افتاد آنرا در ظرف مورد نظر گذاشته و با سس دلخواه سرو نمایید. (پای را نباید بلافاصله پس از خارج کردن از فر برش داد زیرا داغ است و امکان خرد شدن آن زیاد می باشد) .
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.